Αντελάιντε

Leviano

59ο ΦΚΘ: Διεθνής πρεμιέρα

Η αυτοκαταστροφική Αντελάιντε, η φρόνιμη Ζούλια και η αυτάρεσκη Καρολίνα είναι τρεις αδελφές που μεγαλώνουν υπό το ανήσυχο βλέμμα της μητέρας τους, μιας πρώην εστεμμένης «Μις Πορτογαλία», η οποία νιώθει τα σημάδια του γήρατος να επηρεάζουν και το μητρικό της φίλτρο. Όταν η μητέρα εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 50ών γενεθλίων της, οι τρεις κόρες ξεκινούν ένα ξέφρενο κυνήγι αυτογνωσίας παρέα με μια απρόσμενη συντροφιά αγοριών – ένα ταξίδι στο άγνωστο που σύντομα θα καταλήξει σε τραγωδία… Το χρονικό ενός από τα πιο αμφιλεγόμενα εγκλήματα στην ιστορία της Πορτογαλίας, μέσα από τον φακό ενός μεγάλου νέου ταλέντου.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Justin Amorim
Σενάριο: Justin Amorim
Διεύθυνση φωτογραφίας: Edward A. Herrera
Μοντάζ: Justin Amorim, Alexandra Boskovich, Ricardo Flôxo
Ήχος: André Espada
Ηθοποιοί: Diana Marquês Guerra, Anabela Teixeira, Alba Baptista, Mikaela Lupu, José Fidalgo, João Mota,Ruben Rua, Pedro Barroso, Alda Gomes, Inês Aguiar, Joana Aguiar, João Pedro Correia, Vítor Silva Costa, Gabriella Brooks, Leonardo Martins
Παραγωγή: Promenade Productions
Παραγωγοί: Justin Amorim, José Amorim
Συμπαραγωγή: MasterDream – Digital Movie
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Tomás Tojo, Carolina Belo Matias
Κοστούμια: Amanda Amorim
Executive producer: Jenny Casimiro
Κάμερα: Edward Herrera, Carlos Santos, João Miguel Branco, Bruno da Palma
Μακιγιάζ: Marisa Francisco, Serena Grace Pereira
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Πορτογαλία
Έτος Παραγωγής: 2018
Διάρκεια: 108'
Επικοινωνία: Reel Suspects, info@reelsuspects.com

Τζάστιν Αμόριμ

Ο Τζάστιν Αμόριμ γεννήθηκε στο Τoρόντο του Καναδά. Μετακόμισε στη νότια Πορτογαλία σε νεαρή ηλικία και μεγάλωσε γράφοντας λογοτεχνία και βλέποντας ταινίες. Το πάθος του για την εξιστόρηση και την κινούμενη εικόνα τον οδήγησε στη Νέα Υόρκη και στις σπουδές Κινηματογράφου και Τηλεόρασης στο The School of Visual Arts, απ’ όπου έλαβε με επιτυχία το πρώτο του πτυχίο. Ο Τζάστιν έχει εργαστεί στην καλλιτεχνική διεύθυνση και στον σχεδιασμό κοστουμιών σε πολλές παραγωγές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους στην Πορτογαλία, τη Βραζιλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Αντελάιντε είναι η πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους.

Φιλμογραφία

2015 Millennia (μμ)
2018 Leviano | Adelaide