Ο ηθοποιός

Ο Αλί, ένας ταλαντούχος πλην άγνωστος ηθοποιός θεάτρου, και ο φίλος του, ο Μορτεζά, χρησιμοποιούν το ταλέντο τους στην υποκριτική για να βγάλουν τα προς το ζην. Εμφανίζονται σε πάρτι ευκατάστατων ανθρώπων προκειμένου να τους κάνουν έκπληξη με ξεχωριστό τρόπο, έως ότου δέχονται μια σοβαρή πρόταση από μια εταιρεία ιδιωτικών ντετέκτιβ. Καλούνται λοιπόν να μεταμφιεστούν προκειμένου να ανακαλύψουν στοιχεία για ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Παράλληλα μια χαρισματική ηθοποιός και ιδιοφυής μακιγιέζ μπαίνει στην ομάδα τους. Αλλάζοντας ρόλους σαν τα πουκάμισα εξασκώντας την τέχνη τους, διεισδύουν σε διαφορετικές οργανώσεις αλλά και στις ζωές διαφόρων ατόμων. Καταλήγουν να εμπλέκονται σε περίπλοκες περιπέτειες, ενώ ταυτόχρονα καλούνται να επιλύσουν και τα προβλήματα που προκύπτουν στην αληθινή τους ζωή.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Νίμα Τζαβιντί
Σενάριο: Nima Javidi
Διεύθυνση φωτογραφίας: Morteza Najafi
Μοντάζ: Emad Khodabakhsh
Μουσική: Ramin Koosha
Ηθοποιοί: Navid Mohammadzadeh, Ahmad Mehranfar, Hasti Mahdavi, Haniye Tavasoli, Soha Niasti, Gelareh Abbassi, Mehraveh Sharifinia
Παραγωγή: HA International
Παραγωγοί: Majid Motalebi
Κοστούμια: Elham Moein
Σχεδιασμός παραγωγής: Mohsen Nasrolahi
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ιράν
Έτος Παραγωγής: 2023
Διάρκεια: 118'
Επικοινωνία: Ziba Shahpouri

Νίμα Τζαβιντί

Ο Νιμά Τζαβιντί είναι Ιρανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Melbourne (2014), η οποία άνοιξε την Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 90 φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και έχει λάβει 14 διεθνή βραβεία. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καΐρου, Καλύτερου Σεναρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Στοκχόλμης, Καλύτερου Σεναρίου στα κινηματογραφικά βραβεία Ασίας – Ειρηνικού, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Σεναρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Χιχόν. Το τελευταίο του εγχείρημα είναι η σειρά The Actor, η οποία κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο στο Φεστιβάλ Series Mania και την Τιμητική Μνεία στο Φεστιβάλ Serien Camp. Επίσης, ήταν υποψήφια για τα βραβεία Καλύτερης Μίνι Σειράς, Καλύτερου Σεναρίου και Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου στον Διεθνή Διαγωνισμό Seoul Drama Awards.

Φιλμογραφία

2014 Melbourne
2019 The Warden
2023 The Actor (τηλεοπτική σειρά)