Το σχολείο δίπλα στη θάλασσα

Skolen ved havet

Ελληνική πρεμιέρα
Ο Θόρβιν και η Βίλντε είναι οι μόνοι μαθητές της δευτέρας δημοτικού στο μικρό παραθαλάσσιο σχολείο τους. Οι μέρες τους είναι ειδυλλιακές και όλοι μεταξύ τους γνωρίζονται, παίζουν μαζί και αλληλοβοηθιούνται – ώσπου το σχολείο κλείνει οριστικά. Ξαφνικά επικρατεί ένα κλίμα θλίψης και αγωνίας, απώλειας και απότομης ανάπτυξης, καθώς τα παιδιά προσαρμόζονται στην αλλαγή.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Σολβέιγ Μέλερεεν
Διεύθυνση φωτογραφίας: Janne Lindgren
Μοντάζ: Christoffer Heie
Ήχος: Frank Arnesen, Nathanael Gustin, Andreas Lindberg Svensson
Μουσική: Ginge Anvik
Παραγωγή: Medieoperatørene AS
Παραγωγοί: Ingvil Giske
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Νορβηγία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 29΄
Επικοινωνία: Norwegian Film Institute
Βραβεία/Διακρίσεις: The Norwegian Documentary Film Festival - Honorable Mention (2021), Cinema in Sneakers Film Festival for Children and Youth - Best Short Film (2021), TIFF Junior - Tromsø International Children's Film Festival - Best Short Film (2021), BIFF - Bergen International Film Festival - Best Short Documentary Film (2021)
9+

Σολβέιγ Μέλερεεν

Φιλμογραφία

2002 Radio Bingo (μμ)
2009 Statistics (μμ)
2010 The Bankbus (μμ)
2014 Good Girl
2017 Tongue Cutters
2021 The School by the Sea (μμ)