Ο μανάβης

Ο μανάβης

Ο πλανόδιος μανάβης Νίκος Αναστασίου, μαζί με τη γυναίκα του τη Σοφία, από τη δεκαετία του 1980 κάνουν το ίδιο δρομολόγιο. Μία φορά την εβδομάδα, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα επισκέπτονται τα εγκαταλειμμένα χωριά της νοτιοδυτικής Πίνδου, σε μια διαδρομή 75 χιλιομέτρων. Τα τελευταία χρόνια τους βοηθάνε και τα δυο τους παιδιά. Ο Κώστας και ο Θύμιος. Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί το ταξίδι τους στις τέσσερις εποχές του χρόνου, το οποίο μεταμορφώνεται σε ένα συναρπαστικό όσο και συγκινητικό οδοιπορικό σε μια άγνωστη πλευρά της Ελλάδας.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος
Σενάριο: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χάρης Φάρρος
Μοντάζ: Αποστόλης Αγρογιάννης, Γιώργος Σαβόγλου
Ήχος: Βαγγέλης Φάμπας
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2013
Διάρκεια: 82΄
Επικοινωνία: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, koutsiabasakos@gmail.com

Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος

Φιλμογραφία

1998 Ύψωμα 33 (μμ μυθοπλασίας)
2006 Ο γιος του φύλακα (μυθοπλασίας)
2013 Ο Μανάβης
2014 ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ημερολόγιο σπουδής
2017 Γιάννης Καστρίτσης – Ο άνθρωπος και ο ίσκιος του 2016 Σιωπηλός μάρτυρας
2019 O Ηρακλής, ο Αχελώος και η Μεσοχώρα
2020 Οι υφάντρες
2020 Daniel ’16