Καψουροτράγουδα για σκληρούς τύπους

Cette musique ne joue pour personne

62ο ΦΚΘ: Ελληνική πρεμιέρα

Η αγάπη μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή. Σε ένα κοντέινερ σ’ ένα νότιο λιμάνι της Γαλλίας. Στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ. Πίσω από τη συρόμενη γυάλινη πόρτα ενός σπιτιού στα προάστια. Και σε μια ερασιτεχνική θεατρική σκηνή, στην καρδιά ενός ναυτικού με το όνομα Ποσειδώνας, ή στην πίστα χορού μιας αίθουσας σε μια μικρή πόλη. Σε μια πόλη-λιμάνι, οι ζωές μιας μικρής ομάδας απομονωμένων ανθρώπων που έχουν συνηθίσει τη βία, επηρεάζονται βαθιά από την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Η επιλογή, η ζήλια, η αγάπη και η τρυφερότητα γίνονται οι κινητήριες δυνάμεις που ωθούν τους χαρακτήρες να αποδεχτούν την ταυτότητά τους και να δώσουν νόημα στη ζωή τους. Μια συναρπαστική ωδή στην ποίηση, στο θέατρο και στην τέχνη.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Σαμουέλ Μπενσετρί
Σενάριο: Samuel Benchetrit, Gabor Rasov
Διεύθυνση φωτογραφίας: Pierre Aïm,
Μοντάζ: Clemence Diard
Ήχος: Miguel Rejas, Sebastien Wera, Julien Perez
Ηθοποιοί: François Damiens, Ramzy Bedia, Vanessa Paradis, Gustave Kervern, Valeria Bruni Tedeschi
Παραγωγή: Single Man Productions, Union Générale Cinématographique (UGC), JM Films, Gapbusters, Shelter Prod, Radio Télévision Belge Francophone (RTBF), Proximus, VOO, BE TV, Movie Pictures, Pictanovo
Παραγωγοί: Julien Madon
Συμπαραγωγοί: Joseph Rouschop, Jean-Yves Roubin
Σκηνικά: Gaël Leroux
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 107'
Επικοινωνία: Orange Studio

Σαμουέλ Μπενσετρί

Ο Σαμουέλ Μπενσετρί είναι Γάλλος συγγραφέας, ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Η οικογένεια στην οποία μεγάλωσε ήταν ρομά, ισπανο-εβραϊκής και εβραϊκής (ασκενάζι) καταγωγής. Σε ηλικία δεκαπέντε ετών εγκατέλειψε το σχολείο για να αφιερωθεί στη φωτογραφία. Κάποιες από τις πιο διακεκριμένες δουλειές του είναι οι ταινίες Dog (2017), I Always Wanted to Be a Gangster (2007) και News from the L Project (2001).

Φιλμογραφία

2003 Janis and John
2011 Chez Gino
2014 A Journey
2015 Macadam Stories
2017 Dog
2021 Cette musique ne joue pour personne | Love Songs for Tough Guys