Καμία συγγένεια

Unrelated

Ενώ ο γάμος της βρίσκεται σε κρίση, η σαραντάχρονη Άννα περνά τις καλοκαιρινές διακοπές με τη φίλη της Βερένα και τον νέο της σύζυγο Τζορτζ, στη βίλα τους στην Τοσκάνη. Καταλήγει όμως να περνά τον περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του ζευγαριού και τον ξάδελφό τους, με τον οποίο αναπτύσσει έντονο φλερτ. Μετά από μια ερωτική απόρριψη, η Άννα θα αποκαλύψει τα μυστικά των νεαρών της φίλων στους μεγαλύτερους, πυροδοτώντας έναν θυελλώδη καυγά ανάμεσα στον Τζορτζ και τον γιο του. Παρατηρώντας την οικογενειακή ζωή από απόσταση, η Άννα θα αναθεωρήσει, με αυτοκριτική διάθεση, ολόκληρη τη ζωή της.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Joanna Hogg
Σενάριο: Joanna Hogg
Διεύθυνση φωτογραφίας: Oliver Curtis
Μοντάζ: Helle Le Fevre
Ήχος: Chris McDermott, Jovan Ajder
Ηθοποιοί: Kathryn Worth, Tom Hiddleston, Mary Roscoe
Παραγωγή: Raw Sienna
Παραγωγός/Παραγωγοί: Barbara Stone
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ηνωμένο Βασίλειο
Έτος Παραγωγής: 2007
Διάρκεια: 100΄
Επικοινωνία: Visit Films, info@visitfilms.com
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο FIPRESCI – London FF 2007

Τζοάνα Χογκ

Όταν η Τζοάνα Χογκ δανείστηκε μια Super 8 κάμερα από τον μέντορά της, τον Ντέρεκ Τζάρμαν, ξεκίνησε να γυρίζει ασταμάτητα πειραματικές ταινίες. Ακολούθως, σπούδασε Σκηνοθεσία στην Εθνική Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (NSFT) και η ταινία αποφοίτησης που σκηνοθέτησε είχε ως πρωταγωνίστρια την τότε άσημη Τίλντα Σουίντον. Η Τζοάνα Χογκ, που έχει σταθερά τη μεσαία τάξη στο επίκεντρο των ταινιών της, έχει χαρακτηριστεί ως πρωτοπόρος ενός νέου ρεύματος κοινωνικού ρεαλισμού στον βρετανικό κινηματογράφο.

Φιλμογραφία

1986 Caprice (μμ)
2003 EastEnders: Dot’s Story (τηλεταινία)
2007 Unrelated
2010 Archipelago
2013 Exhibition
2019 The Souvenir