Αυτοκόλλητο

Nalepnica

Έχοντας αποτύχει να ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας για το αυτοκίνητό του, ο Ντέγιαν βυθίζεται σταδιακά σε μια γραφειοκρατική δίνη. Αυτή η καφκικών αποχρώσεων παγίδα πυροδοτεί τη βία και αψηφά τις δυνάμεις της λογικής, της ηθικής και των καλών προθέσεων, υψώνοντας εμπόδια στην προσπάθεια του Ντέγιαν να φανεί σωστός πατέρας. Αυτό που παρακολουθούμε είναι ο αγώνας ενός ανθρώπου να κρατήσει την αξιοπρέπειά του ακέραια και να μείνει πιστός στις προτεραιότητές του.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Georgi M. Unkovski
Σενάριο: Georgi M. Unkovski
Διεύθυνση φωτογραφίας: Naum Doksevski
Μοντάζ: Martin Ivanov
Ήχος: Sashko Potter Micevski
Ηθοποιοί: Sashko Kocev, Xhevdet Jashari, Ljupcho Todorovski, Moni Damevski, Dimitrija Doksevski
Παραγωγή: Cinema Futura
Παραγωγοί: Ivan Unkovski
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Βόρεια Μακεδονία
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 19΄
Επικοινωνία: Salaud Morisset
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο Καλύτερης Αφηγηματικής Μικρού Μήκους – Brooklyn Film Festival 2020, Βραβείο Κοινού – International Alexandria Short FF 2020, Kαλύτερη Διεθνής Μικρού Μήκους – Cornwall Film Festival 2020

Γκεόργκι Μ. Ουνκόφσκι

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1988, και έπειτα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νεαρής του ηλικίας στη Βόρεια Μακεδονία, Ευρώπη. Σε ηλικία 22 ετών αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Ίδρυμα του Ρότσεστερ – Σχολή Φωτογραφίας του Eastman, στο τμήμα Καλών Τεχνών (Ρότσεστερ, ΝΥ). Αμέσως μετά την αποφοίτησή του, μετακόμισε στην Τσεχία και εγγράφηκε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο FAMU στην Πράγα. Εργάζεται αποκλειστικά ως σκηνοθέτης σε μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στη Βόρεια Μακεδονία – Futura 2/2, καθώς και στη θυγατρική εταιρεία Cinema Futura, που ειδικεύεται στην παραγωγή ταινιών.

Φιλμογραφία

2015 Pepi i Muto (μμ)
2020 Αυτοκόλλητο | Sticker | Nalepnica (μμ)