Ντάνιελ ‘16

Daniel ’16

Ο Ντάνιελ, ένας Γερμανός έφηβος, στέλνεται στην Ελλάδα, σε μια κοινότητα αγωγής ανηλίκων, για να εκτίσει την ποινή του. Εκεί, σ’ ένα εγκαταλελειμμένο χωριό του Έβρου, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα και καλείται να δώσει λύση σε δύσκολα διλήμματα… Η τελική του απόφαση θα ξαφνιάσει τους πάντες.

Πρόγραμμα Προβολών
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΡΝΕΣ
11 Δεκεμβρίου 2022 18:45
Εισιτήρια

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος
Σενάριο: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, Γλυκερία Πατραμάνη, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Γιάννης Τσίρος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Φώτου
Μοντάζ: Χρήστος Γιαννακόπουλος
Ήχος: Δημήτρης Αθανασόπουλος, Κώστας Βαρυμποπιώτης, Χρήστος Γούσιος
Μουσική: Βαγγέλης Φάμπας
Ηθοποιοί: Νικόλας Κίσκερ, Αλέξανδρος Λιακόπουλος Μπούχχολτς, Φιλοπατίρ Αντέλ Μογράς, Βασίλης Κουκαλάνι, Μαρλένε Καμίνσκι, Κωστής Καλλιβρετάκης, Κωστής Σειραδάκης
Παραγωγή: View Master Films
Παραγωγοί: Γιώργος Κυριάκος, Κώστας Λαμπρόπουλος
Συμπαραγωγή: ΕΚΚ, ΕΡΤ
Σκηνικά: Ελένη Νταγάκη
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 101'
Επικοινωνία: Viewmaster Flms Efi Skrobola info@viewmasterfilms.gr

Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος

Φιλμογραφία

1998 Ύψωμα 33 (μμ μυθοπλασίας)
2006 Ο γιος του φύλακα (μυθοπλασίας)
2013 Ο Μανάβης
2014 ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ημερολόγιο σπουδής
2017 Γιάννης Καστρίτσης – Ο άνθρωπος και ο ίσκιος του 2016 Σιωπηλός μάρτυρας
2019 O Ηρακλής, ο Αχελώος και η Μεσοχώρα
2020 Οι υφάντρες
2020 Daniel ’16