Ποτέ δεν θα ξαναχιονίσει

Śniegu Już Nigdy Nie Będzie

Ελληνική πρεμιέρα

Ο Ζένια, ένας περιζήτητος ουκρανός μασέρ, προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους μιας πρωτοκλασάτης γειτονιάς, σε μια πόλη της Πολωνίας. Αυτός ο αινιγματικός άνδρας, προικισμένος με μαγικό άγγιγμα, είναι συγχρόνως θεραπευτής και εξομολογητής για τους νεόπλουτους πελάτες του, καθώς απαλύνει το υπαρξιακό τους κενό. Ένα δηκτικό πορτρέτο μιας αλλοτριωμένης κοινωνίας με βαθιές παθογένειες, που σκιαγραφεί την απότομη και βίαιη μετάβαση της Πολωνίας στον καπιταλιστικό κόσμο, στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Małgorzata Szumowska, Michał Englert
Σενάριο: Michał Englert, Małgorzata Szumowska
Διεύθυνση φωτογραφίας: Michał Englert
Μοντάζ: Jaroslaw Kaminski, Agata Cierniak
Ήχος: Marcin Kasinski, Kacper Habisiak, Marcin Jachyra
Μουσική:
Ηθοποιοί: Alec Utgoff, Maja Ostaszewska, Agata Kulesza, Weronika Rosati, Katarzyna Figura, Andrzej Chyra
Παραγωγή: Lava Films, Match Factory Productions
Παραγωγοί: Jagna Janicka
Συμπαραγωγή: Mazovia Film Fund, Kino Swiat, DI-Factory, Bayerischer Rundfunk
Σκηνικά: Jagna Janicka
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Πολωνία, Γερμανία
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 113'
Επικοινωνία: The Match Factory
Βραβεία/Διακρίσεις: Ειδική Μνεία – Venice FF 2020

Μαουγκορζάτα Σιμόφσκα

Φιλμογραφία

2000 Happy Man
2008 33 scenes from life
2017 Face
2019 The Other Lamb
2020 Never Gonna Snow Again

Μίχαου Ένγκλερτ

Φιλμογραφία

2020 Never Gonna Snow Again