Αγέλη Προβάτων

Ageli provaton

Παγκόσμια πρεμιέρα

Ο Θανάσης αδυνατεί να ξεπληρώσει το χρέος του στον Στέλιο. Όταν μαθαίνει πως κι ο Αποστόλης βρίσκεται στην ίδια θέση, του ζητά να συμμαχήσουν για να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία με τον Στέλιο. Κι ενώ βρίσκει κι άλλους πρόθυμους να τον ακολουθήσουν, δύο νεαροί μικροεγκληματίες φτάνουν στην πόλη για να εκφοβίσουν αυτούς που χρωστούν στον τοκογλύφο.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Σενάριο: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Στέλιος Πίσσας
Μοντάζ: Μυρτώ Καρρά
Ήχος: Νίκος Έξαρχος, Περσεφόνη Μήλιου, Κώστας Βαρυμποπιώτης
Μουσική: Dejan Pejović
Ηθοποιοί: Άρης Σερβετάλης, Δημήτρης Λάλος, Γιάννης Βασιλώττος, Λευτέρης Πολυχρόνης
Παραγωγή: Jungle Films, Graal Films
Παραγωγοί: Ελίνα Ψύκου, Κωνσταντίνα Σταυριανού
Συμπαραγωγή: ΕΡΤ, Artalb Film, Film Deluxe, Με την υποστήριξη των: ΕΚΚ, Albanian National Center of Cinematography, Film Center Serbia, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας & ΕΚΟΜΕ
Συμπαραγωγοί: Gentian Koçi, Snezana Penev
Κοστούμια: Χριστίνα Λαρδίκου
Σχεδιασμός παραγωγής: Αντιγόνη Ρώτα
Σκηνικά: Μάχη Αρβανίτη
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα, Σερβία, Αλβανία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 113'
Επικοινωνία: Ελίνα Ψύκου, reklats@hotmail.com

Crossroads Co-production Forum 2014 – Initiative Film Award

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος γεννήθηκε στην Αρκαδία. Σπούδασε κινηματογράφο, ενώ έχει εργαστεί ως ηχολήπτης σ’ έναν σημαντικό αριθμό ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους και ντοκιμαντέρ. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει πέντε ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες συμμετείχαν σε πολλά διεθνή φεστιβάλ ταινιών. Η ταινία Αγέλη προβάτων είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία.

Φιλμογραφία

2002 Τυφλόμυγα (μμ)
2004 Φευγαλέα χαμόγελα (μμ)
2008 Χήρα στρατηγού (μμ)
2011 Γειά σου Ανέστη (μμ)
2013 Αφοσιωφομοίωση (μμ)
2021 Αγέλη προβάτων