Είσαι καλά;

Are Υou Οkay?

63ο ΔΦΚΘ: Διεθνής πρεμιέρα

Ένα τρυφερό ανιμέισον που ακολουθεί το βλέμμα ενός εξωτερικού παρατηρητή – στην περίπτωσή μας αυτό της 15χρονης Ρακέλ, η οποία είναι μάρτυρας του εκφοβισμού που βιώνει ο συμμαθητής της, ο Νόα. Όταν κάνει αυτό που θεωρεί ηθικά σωστό, η Ρακέλ γίνεται απο παρατηρητής θύμα, και βρίσκεται ξαφνικά στην ίδια συναισθηματική σύγχυση με τους συνομηλίκους της. Σε μια ηλικία στην οποία η κοινωνική αποδοχή έχει ειδικό βάρος και η πίεση που ασκούν τα social media σε ακολουθεί όπου κι αν είσαι, η Ρακέλ και ο Νόα θα καταλαβουν πως κανείς και καμία δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος ή μόνη. Όπως βλέπουμε, μια χείρα βοηθείας μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για κάποιο άτομο που βρίσκεται σε κρίση.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Ράιαν Κάνον
Σενάριο: Jordan Gibler, Ryan Cannon
Μοντάζ: James Keller, Adrian Lacasse
Ήχος: Alexander Taylor (σχεδιασμός)
Μουσική: Alexander Taylor
Ηθοποιοί: Ashley Blanchet, Jason Richards, Jenny Yokobori, Keith Silverstein, Nick Zephyrin, Amanda Carson
Παραγωγή: Wonder Media
Παραγωγοί: Ryan Cannon, Amanda Carson, Michelle Cahn
Executive producer: Terry Thoren, John Thoresen
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια:
Επικοινωνία: Barbara Sinatra Children’s Center Foundation
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους – Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου San Diego 2021, Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Animation Μικρού Μήκους – Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους One-Reeler 2021, Βραβείο Αριστείας – Διαγωνισμός Καλύτερων Ταινιών Μικρού Μήκους 2021

12+

Ράιαν Κάνον

Ο Ράιαν Κάνον είναι Εκτελεστικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Παραγωγής. Έχει στο ενεργητικό του μια υποψηφιότητα για βραβείο Emmy και πολυετή επιτυχημένη εμπειρία στη βιομηχανία των κινουμένων σχεδίων, του κινηματογράφου και των νέων μέσων (new media).

Φιλμογραφία

2019 The WonderGrove Wizard of Oz
2021 Are you Okay? (μμ)