Αγανακτισμένη

Harta

Την ημέρα των γενεθλίων της, η δωδεκάχρονη Καρμέλα είναι υποχρεωμένη να συναντήσει τον πατέρα της σε ένα οικογενειακό κέντρο συναντήσεων, λόγω της καταγγελίας ενδοοικογενειακής βίας που έχει καταθέσει η μητέρα της εναντίον του. Μια ταινία-απάντηση στην καθημερινή βία που βιώνουν οι γυναίκες, που έχει στόχο να δώσει φωνή στους αδύναμους.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.

Διαθέσιμη στο Agora Market TIFF63.

Σκηνοθεσία: Júlia de Paz Solvas
Σενάριο: Núria Dunjó López, Júlia de Paz Solvas
Διεύθυνση φωτογραφίας: Thais Català
Μοντάζ: Oriol Milan
Ήχος: Oriol Donat i Martos
Μουσική: María Arnal, Marcel Bagés
Ηθοποιοί: Anna Caponnetto, Julian Villagran, Carmela Poch, Mar del Hoyo, Cristina Plazas
Παραγωγή: Mayo Films
Παραγωγοί: Sergio Grobas
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: 'Εγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ισπανία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 24΄
Επικοινωνία: Marvin&Wayne
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο Κοινού (Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους), Bραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας (Julián Villagrán) & Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας (Anna Caponnetto) – Malaga Spanish FF, Βραβείο Κοινού (Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους) – ALCINE Alcalá de Henares FF

13+

Júlia de Paz Solvas

Η Χούλια ντε Πας Σόλβας ξεκίνησε τις σπουδές της στον κινηματογράφο στην ηλικία των δεκαοκτώ στο επιφανές Πανεπιστήμιο ESCAC στη Βαρκελώνη. Εξειδικεύτηκε στη σκηνοθεσία, στον τομέα που της κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον λόγω της καθοδήγησης των ηθοποιών. Σε ηλικία 24 ετών γύρισε την πρώτη της ταινία με τίτλο AMA, η οποία συγκέντρωσε πολλά βραβεία και υποψηφιότητες. Το 2021 το περιοδικό Variety συμπεριέλαβε την Χούλια στα δέκα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα του ισπανικού κινηματογράφου.

Φιλμογραφία

2021 Ama (μμ)
2021 Harta