Κατακερματισμοί

Fragmentări

Ελληνική πρεμιέρα

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα κοριτσάκι που ζούσε ευτυχισμένο με τους γονείς του και τη μικρότερη αδερφή του. Το κοριτσάκι ζούσε στη Ρουμανία, αλλά οι γονείς του, που ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα σπίτι για την οικογένεια, πήγαν να δουλέψουν στην Ισπανία. Η μικρή και η αδερφή της έμειναν με τη γιαγιά τους, που ανέλαβε να τις φροντίζει, κι έτσι πέρασαν τα χρόνια· ώσπου μια μέρα η μικρή αδερφή τής είπε ότι οι γονείς τους θα επέστρεφαν. Έτσι το κοριτσάκι άρχισε να ελπίζει.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Μιρούνα Μινκουλέσκου
Σενάριο: Miruna Minculescu
Διεύθυνση φωτογραφίας: Barbu Nitelea
Μοντάζ: Sabin Mardale
Ήχος: Iulian Nunu
Μουσική: Dan Alexandru
Ηθοποιοί: Catalina Romanet, Alexia Preda, Roberta Antonie, Adina Cristescu
Παραγωγή: UNATC
Παραγωγοί: Oana Bardan, Miruna Minculescu
Σχεδιασμός παραγωγής: Anastasia Ionescu
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ρουμανία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 25΄
Επικοινωνία: UNATC
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο «Romanian Days» για την Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους (Ειδική Μνεία) – Transilvania IFF 2022

Μιρούνα Μινκουλέσκου

Μετά τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες, η Μιρούνα Μινκουλέσκου ίδρυσε το δικό της (start-up) φωτογραφικό πρακτορείο, αναλαμβάνοντας δουλειές στον χώρο της μόδας και της εμπορικής φωτογραφίας. Το 2016 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Θεάτρου και Κινηματογράφου «I. L. Caragiale», με ειδίκευση στον κινηματογράφο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, σκηνοθέτησε πολλές ταινίες μικρού μήκους (μυθοπλασίας και τεκμηρίωσης). Πιο συγκεκριμένα, το Mechanisms and Other Systems κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Πειραματικής Ταινίας στο Cinemaiubit 2018.

Φιλμογραφία

2017 Proba (μμ)
2018 Mechanisms and Other Systems (μμ)
2020 Nobody Gives a Fuck About Pink (μμ)
2020 Random Chocolate Facts About Us (μμ)
2021 One Fine Day I Went on a Trip With My Mother (μεσαίου μήκους)
2021 Fragmentations (μμ)