Το δικό μου Σάντνες. Ένας κινηματογραφικός άτλας

Private Sandnes. A Kinematographic Atlas

Μια έρευνα σε κινούμενες εικόνες από ιδιωτικά αρχεία ενός τόπου και των κατοίκων του, οι οποίες σταχυολογήθηκαν και συναρμολογήθηκαν υπό τη μορφή ενός κινηματογραφικού άτλαντα. Από το πρώιμο σινεμά στα ταινιάκια που γυρίστηκαν σε iPhone και από τα οικιακά βίντεο στην παγκόσμια σκηνή του YouTube, το πρότζεκτ αφηγείται μια φανταστική συλλογική ιστορία μέσα από τεκμήρια ιδιωτικών ζωών.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Gustav Deutsch
Σενάριο: Gustav Deutsch
Μοντάζ: Gustav Deutsch, Dariusz Kowalski
Παραγωγή: Kinokino
Παραγωγοί: Nils-Thomas Økland, Gustav Deutsch
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Hanna Schimek
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο/Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής: Αυστρία
Έτος Παραγωγής: 2010
Διάρκεια: 26΄
Επικοινωνία: Sixpackfilm, office@sixpackfilm.com

Γκούσταβ Ντόιτς

Φιλμογραφία

1981 Rituale
1981 Fulkur (μμ)
1983 Asuma (μμ)
1984 Wossea Mtotom
1988 Non, je ne regret rien | The Sky above Paris (μ.μ)
1988 Prince Albert Passes By
1990 Adria - Holiday films 1954-68
1990 Sat. June 29th | Arctic Circle (μμ)
1990 World | Time 25812min
1993 Eyewitnesses in Foreign Countries
1994 55/95 (μ.μ)
1995 Film/speaks/many/Languages (μμ)
1996 Pocketcinema the Catalogue
1996 no comment – minimundus AUSTRIA (μμ)
1996 Film is More than Film, Trailer Viennale 96 (μμ)
1996 Mariage blanc (μμ)
1998 Film ist. (1–6)
1999 Tradition is the Handing on of Fire, and not the Worship of the Ashes (μμ)
1999 K&K&K (μμ)
2002 Film ist. (7–12)
2003 Spectrum
2005 World Mirror Cinema – Episode 1-3
2009 FILM IST. a girl & a gun
2010 Private Sandnes. A Kinematographic Atlas
2013 Shirley - Visions of Reality
2016 Notes and Sketches I
2017 How We Live – Messages to the Family