Μύτη ανοιγμένη, άδειες τσέπες

Bloody Nose, Empty Pockets

Ελληνική πρεμιέρα

Μακριά από τα αστραφτερά φώτα του Λας Βέγκας, ένα παραδοσιακό μπαρ –ένας θύλακας πραγματικότητας σε μια πόλη τεχνητής ευτυχίας– ρίχνει αυλαία. Τέλος εποχής για έναν τόπο εθελούσιας εξορίας, που καλωσόριζε όσους ήθελαν να κρυφτούν από τα φώτα της ράμπας. Ένα ετερόκλητο μωσαϊκό από μοναχικές υπάρξεις, σε αυτόν τον ναό της παρηγοριάς και της διαφυγής, που τρεκλίζουν ανάμεσα στην αξιοπρέπεια και την ασωτία, καθώς αναπολούν το παρελθόν και γυρίζουν την πλάτη στο μέλλον – οι θαμώνες πενθούν, ψελλίζοντας το κύκνειο άσμα για το χαμένο τους καταφύγιο. Το ελεγειακό πορτρέτο ενός κόσμου που σβήνει και χάνεται∙ ενός κόσμου από αναμνήσεις και ιστορίες που γεννιούνται και πεθαίνουν σε άδεια ποτήρια και τολύπες καπνού.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Bill Ross & Turner Ross
Διεύθυνση φωτογραφίας: Bill Ross & Turner Ross
Μοντάζ: Bill Ross
Ήχος: Tom Efinger, Kyle Sheehan, Lawrence Everson
Μουσική: Casey Wayne McAllister
Παραγωγή: Department of Motion Pictures
Παραγωγοί: Michael Gottwald, Chere Theriot
Φορμάτ: Ψηφιακό αρχείο
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 98'
Επικοινωνία: Cinephil
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο True Vision – True/False IFF 2020

Μπιλ Ρος

Φιλμογραφία

2009 45365
2012 Tchoupitoulas
2015 Western
2017 Contemporary Color
2020 Bloody Nose, Empty Pockets

Τέρνερ Ρος

Φιλμογραφία

2009 45365
2012 Tchoupitoulas
2015 Western
2017 Contemporary Color
2020 Bloody Nose, Empty Pockets