Γουχάν Γουχάν

Wuhan Wuhan

Ευρωπαική Πρεμιέρα
Όταν η κινεζική πόλη Γουχάν μπήκε σε λόκνταουν στην αρχή της πανδημίας του Covid-19, ήταν σχεδόν αδύνατο να σχηματίσει κανείς μια ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης. Ωστόσο, ένα κινηματογραφικό συνεργείο κατάφερε να καταγράψει τη ζωή στο επίκεντρο της πανδημίας. Ανάμεσα στα πορτρέτα συναντάμε ένα ζευγάρι που περιμένει παιδί, οικογένειες σε καραντίνα έγκλειστες σ' ένα δαιδαλώδες καταφύγιο, αφοσιωμένους επαγγελματίες υγείας, καθώς και μια ψυχολόγο, η οποία αντιμετωπίζει τη δική της οικογενειακή κρίση ενώ βοηθά τους ασθενείς της να διαχειριστούν την άγνωστη απειλή. Σε μια εποχή που ο πλανήτης χρειάζεται περισσότερη διαπολιτισμική κατανόηση, το Γουχάν Γουχάν είναι η πολύτιμη απεικόνιση μιας μεγαλούπολης που ενώνεται ώστε να ξεπεράσει μια κρίση.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Yung Chang
Μοντάζ: Evita Yuepu Zhou, Zimo Huang
Μουσική: Hualun
Παραγωγή: Realdoc Productions
Παραγωγοί: Donna Gigliotti, Peter Luo, Diane Quon
Συμπαραγωγοί: Nancy Xu, Juefang Jennifer Zhang
Executive producer: Donnie Yen, Cheng Yang, Yuki Zhang
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 90΄
Επικοινωνία: The Film Collaborative

Γιουνγκ Τσανγκ

Φιλμογραφία

2002 The Fish Market (μμ μυθοπλασίας)
2007 Up the Yangtze
2009 Ali Shan (μμ)
2012 China Heavyweight
2012 The Fruit Hunters
2019 This Is Not a Movie
2021 Wuhan Wuhan