Μέρες και νύχτες της Δήμητρας Κ.

Μέρες και νύχτες της Δήμητρας Κ.

Παγκόσμια Πρεμιέρα

Η Δήμητρα είναι εργαζόμενη στο χώρο του σεξ και επί χρόνια πρόεδρος του σωματείου Ατόμων Εργαζόμενων στο Σεξ Ελλάδας. Αγαπάει τη δουλειά της και υπήρξε ιδιοκτήτρια σε ένα από τα παλαιότερα σπίτια της Αθήνας. Η ταινία σκιαγραφεί το πορτρέτο της Δήμητρας στη διάρκεια δώδεκα χρόνων. Ταυτόχρονα, η κάμερα καταγράφει όψεις της πόλης που αλλάζει, σημαδεμένη από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Γνωρίζοντας τη Δήμητρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα στερεότυπα μας για το σεξ, την γυναικεία επιθυμία, την ατομική ελευθερία, αλλά και τον τρόπο που μας αλλάζουν οι δοκιμασίες σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Εύα Στεφανή
Σενάριο: Εύα Στεφανή
Διεύθυνση φωτογραφίας: Εύα Στεφανή
Μοντάζ: Γιώργος Κραβαρίτης
Ήχος: Εύα Στεφανή
Παραγωγή: Neda Film
Παραγωγοί: Αμάντα Λιβανού
Συμπαραγωγή: Faliro House Productions, ΕΡΤ
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Εγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 72΄
Επικοινωνία: Αμάντα Λιβανού, info@nedafilm.gr

Docs in Progress 2017

Εύα Στεφανή

Φιλμογραφία

1987 Ρείθρα (μμ)
1991 Μοιρολόι (μμ)
1993 Πασχάλης (μμ)
1995 Αθήναι (μμ)
2001 Ακρόπολις (μμ)
2004 Το κουτί (μμ)
2007 Τι ώρα είναι; (μμ)
2008 Λουόμενοι
2012 Επισκέψεις στο σπίτι του Ε.Χ. Γονατά (μμ)
2017 Ο ναός της Παρθένου (μμ)
2017 Χειρόγραφο (μμ)
2021 Μέρες και νύχτες της Δήμητρας Κ.