Χρήστες

Users

Ελληνική Πρεμιέρα

Η ταινία ξεκινά με την ερώτηση μιας μητέρας: άραγε τα παιδιά της θα αγαπήσουν αυτές τις τέλειες μηχανές που έχουν στη ζωή τους περισσότερο από την ίδια, την ατελή μητέρα τους; Με αφετηρία αυτό τον φαινομενικά απλό συλλογισμό, η σκηνοθέτις βάζει μπρος μια επική εξερεύνηση του κόσμου στον οποίο η τεχνολογική πρόοδος επιφέρει αυτονόητα και απαρέγκλιτα την κοινωνική πρόοδο. Μέσα από μια σειρά εκθαμβωτικών εικόνων και υπό τη μουσική των Kronos Quartet, η ταινία είναι ένα ταξίδι εμβύθισης στην καρδιά της μεταβαλλόμενης σχέσης μας με τον κόσμο.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Natalia Almada
Διεύθυνση φωτογραφίας: Bennett Cerf
Μοντάζ: Natalia Almanda
Ήχος: David Cerf (σχεδιασμός), Lora Hirschberg, Alejandro de Icaza (μίξη)
Μουσική: David Cerf (σύνθεση), Kronos Quartet (εκτέλεση)
Παραγωγή: The Department of Motion Pictures
Παραγωγοί: Josh Penn, Elizabeth Lodge Stepp, Natalia Almada
Συμπαραγωγοί: Daniela Alatorre, Elivia Shaw
Executive producer: Sean O'Grady, Bill Stertz, Charlotte Cook, Tony Hsieh, Roberto Grande, Mimi Pham, Kathryn Everett, Bryn Mooser, Noah Kadner, Rune Hansen, Mónica Reina
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ, Μεξικό
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 81΄
Επικοινωνία: FILM CONSTELLATION, Chloe Tai
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο Σκηνοθεσίας Αμερικανικού Ντοκιμαντέρ – Sundance 2021

Νατάλια Αλμάδα

Φιλμογραφία

2001 All water has a Perfect Memory (μμ)
2005 To Other Side
2009 The General
2011 The Night Watchman
2016 Everything Else (μυθοπλασία)
2021 Users