Οι πικροδάφνες

Οι πικροδάφνες

Παγκόσμια Πρεμιέρα

Mια βόλτα στην νυχτερινή Αθήνα μέσα από τα μάτια της Μπέτυς Βακαλίδου, της Εύας Κουμαριανού και της Πάολας Ρεβενιώτη.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Πάολα Ρεβενιώτη
Σενάριο: Πάολα Ρεβενιώτη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ελπινίκη Βουτσά Ρεντζεποπούλου, Βαγγέλης Τσάκας, Γιώργος Γκόνος
Μοντάζ: Χριστίνα Λαγούρη
Ήχος: Αλέξανδρος Συνοδινός
Μουσική: Opera di Bestia
Παραγωγοί: Αλέξανδρος Συνοδινός
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Εγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 67΄
Επικοινωνία: Paola Revenioti

Πάολα Ρεβενιώτη

Φιλμογραφία

2013 First Cemetery of Athens: A Walk with Paola (μμ)
2013 The Journey of Aris from Afghanistan to Greece (μμ)
2014 All Three of Them were Fabulous (μμ)
2014 Paola in Tyrnavos - Bourani (μμ)
2015 Kaliarnta
2015 Women Who Love Women (μμ)
2016 Paola's interview to Dinos Christianopoulos
2016 Strange Where it Finds the Courage to Blossom
2017 Welcome
2021 The Oleanders