Σούπα αστακού

Lobster Soup

Ελληνική Πρεμιέρα

Κάθε πρωί ο Κρίλι ετοιμάζει τα αμέτρητα υλικά που χρειάζεται για να φτιάξει τη σούπα αστακού σ’ ένα μικρό εστιατόριο στην πιο ανιαρή πόλη της Ισλανδίας. Στην άλλη πλευρά του βουνού βρίσκεται η Γαλάζια Λίμνη, το μεγαλύτερο αξιοθέατο του νησιού. Άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο έρχονται εκστασιασμένοι για να δουν τα ηφαίστεια, τον πάγο και την γέννηση της Γης. Κρυμμένος σε αυτό το ασύλληπτο τοπίο, ο μικρόκοσμος του εστιατορίου, οι επισκέπτες και οι θαμώνες του ακροβατούν ανάμεσα στην έκσταση και στην ανία, στο θαύμα και στην μπαναλιτέ, επινοώντας κάθε μέρα μια καινούργια λύση στα προαιώνια προβλήματα αυτού του κόσμου.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Πέπε Αντρέου, Ραφαέλ Μολές
Σενάριο: Pepe Andreu , Rafael Molés, Ólafur Rögnvaldsson, Arunas Matelis
Διεύθυνση φωτογραφίας: José Luis González Iglesias
Μοντάζ: Sara Marco
Ήχος: José Luis Rubio
Μουσική: Alberto R. Lucendo
Παραγωγή: SUICAfilms, REC Grabaketa Estudioa, AX films, Studio Nominum
Παραγωγοί: Pepe Andreu, Rafael Molés, José Luis Rubio, Ólafur Rögnvaldsson, Algimante Mateliene
Φορμάτ: Ψηφιακό αρχείο
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: Ισπανία, Ισλανδία, Λιθουανία
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 95΄
Επικοινωνία: Wide
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο Mirades για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ – DocsValència 2020

Πέπε Αντρέου

Φιλμογραφία

2014 Five Days to Dance (συν-σκηνοθεσία)
2016 Sara Baras. Todas las voces | Sara Baras. All her Voives (συν-σκηνοθεσία)
2018 Experimento Stuka (συν-σκηνοθεσία)
2019 Picotazos contra el cristal | Pecking at the Window (συν-σκηνοθεσία)
2021 Lobster Soup (συν-σκηνοθεσία)

Ραφαέλ Μολές

Φιλμογραφία

2014 Five Days to Dance (συν-σκηνοθεσία)
2016 Sara Baras. Todas las voces | Sara Baras. All her Voives (συν-σκηνοθεσία)
2018 Experimento Stuka (συν-σκηνοθεσία)
2019 Picotazos contra el cristal | Pecking at the Window (συν-σκηνοθεσία)
2021 Lobster Soup (συν-σκηνοθεσία)