Ένας ασυνήθιστος άνδρας

No Ordinary Man

Ελληνική Πρεμιέρα
Μια διεισδυτική ματιά στη ζωή του ειδώλου της τρανς κουλτούρας, του μουσικού Μπίλι Τίπτον. Η ζωή του αναπλάθεται και αναβιώνεται από τρανς καλλιτέχνες που φιλοτεχνούν συλλογικά το πορτρέτο ενός απροσδόκητου ήρωα. Σύνθετη, αισθητικά επιμελημένη και με ασυναγώνιστη ιστορική αξία, η πρωτοποριακή αυτή ταινία δείχνει τι μπορεί να γίνει όταν μια κοινότητα συνεργάζεται για να τιμήσει την κληρονομιά ενός ασυνήθιστου ήρωα.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Aisling Chin-Yee, Chase Joynt
Σενάριο: Aisling Chin-Yee, Amos Mac
Διεύθυνση φωτογραφίας: Léna Mill-Reuillard
Μοντάζ: Aisling Chin-Yee
Ήχος: Lynne Trépanier, Marie-Pierre Grenier
Παραγωγή: Parabola Films
Παραγωγοί: Sarah Spring
Φορμάτ: Ψηφιακό αρχείο
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: Καναδάς
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 84΄
Επικοινωνία: THE FILM COLLABORATIVE, Jeffrey Winter, Andrew Neel
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο New Visions – RIDM: Montreal International Documentary Film Festival 2020 Καλύτερη Καναδική Ταινία – Inside Out Film and Video Festival 2020

Άσλινγκ Τσιν-Γι

Φιλμογραφία

2017 Synesthesia (μμ)
2019 The Rest of Us (μυθοπλασίας)
2020 No Ordinary Man

Τσέις Τζόιντ

Φιλμογραφία

2012 Akin (μμ)
2012 I’m Yours (μμ)
2014 Stealth (μμ)
2016 Between You and Me (μμ)
2019 Framing Agnes (μμ)
2020 Framing Agnes
2020 No Ordinary Man