Διορθώσεις

Διορθώσεις

Παγκόσμια Πρεμιέρα
Η ταινία διεισδύει στον μικρόκοσμο και στην καθημερινότητα των χορευτών του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Την ίδια στιγμή, συνιστά το πορτρέτο των ανθρώπων που ζωντανεύουν και πραγματώνουν το έργο αυτού του συνόλου: αποτυπώνει την επίμονη και συντονισμένη συνεργασία μεταξύ χορογράφων, χορευτών, σκηνογράφων και τεχνικών. Οι πρόβες, οι επαναλήψεις, οι διορθώσεις, το σώμα, η ίδια η δημιουργική διαδικασία της χορογραφίας βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο και αντανακλώνται στο φιλμ μέσα από μια ανθρωπολογική μέθοδο.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Θοδωρής Σκριβάνος
Σενάριο: Θοδωρής Σκριβάνος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θοδωρής Σκριβάνος
Μοντάζ: Θοδωρής Σκριβάνος
Ήχος: Θοδωρής Σκριβάνος
Παραγωγοί: Θοδωρής Σκριβάνος
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 134΄
Επικοινωνία: Theodore Scrivanos

Θοδωρής Σκριβάνος

Φιλμογραφία

2009 Βίλεμ, μόνιμος κάτοικος (μμ)
2015 Επίσκεψη στο σπίτι του Νάνου Βαλαωρίτη (μμ)
2015 Το πρωτοσέλιδο
2016 Ημέρα εκλογών (μμ)
2021 Common People, Common Ground
2021 Διορθώσεις