Μια όμορφη μέρα

Μια όμορφη μέρα

Παγκόσμια Πρεμιέρα

Μπορούν τα σχολεία να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας «διαφορετικής» μελλοντικής κοινωνίας; Η ταινία εστιάζει σε δύο αυτοοργανωμένα εγχειρήματα για την προσχολική εκπαίδευση στην Ελλάδα, τα οποία εφαρμόζουν έναν συνδυασμό εναλλακτικών εκπαιδευτικών μεθόδων. Το «Μικρό Δέντρο» στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί με βάση τις αξίες της ελευθεριακής εκπαίδευσης και της βιωματικής μάθησης. Στο σχολείο του δάσους «Μικρός Ντουνιάς» στη Λέσβο, κάθε μέρα παιδιά ντόπιων και προσφύγων παίζουν και μαθαίνουν μαζί στη φύση.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Δάνης Καραϊσαρίδης. Γιώργος Πατεράκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Δάνης Καραϊσαρίδης
Μοντάζ: Δάνης Καραϊσαρίδης
Μουσική: Μαρία Λολώνη
Παραγωγοί: Δάνης Καραϊσαρίδης
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 97΄
Επικοινωνία: World Alone, Danis Karaisaridis

Δάνης Καραϊσαρίδης

Φιλμογραφία

2004 X (μμ μυθοπλασίας)
2004 H.E.R. (μμ μυθοπλασίας)
2006 Μr. Βreakfast: Τhe Οther Ηalf (μμ μυθοπλασίας)
2007 Centre of the Universe
2011 Soma (μμ μυθοπλασίας)
2020 A Beautiful Day

Γιώργος Πατεράκης

Φιλμογραφία

2006 Away
2009 Το κέντρο του σύμπαντος
2013 Φυσικό Πάρκο Σητείας
2014 Μη με λησμόνει
2021 Μια όμορφη μέρα