Ουτοπίες στην Αθήνα

Ουτοπίες στην Αθήνα

Παγκόσμια Πρεμιέρα
Ένα όνειρο χωρίς όρια: Τι μένει σε έναν λαό όταν η ευρωπαϊκή παρεμβατική πραγματικότητα καταστρέφει τα όνειρά του; Μια καλοσυνάτη ουτοπία που κινητοποιεί την αλληλέγγυα ζωή, τη μετανάστευση, την ξενιτιά, αλλά και την επιστροφή στην ουσία –μακριά απ’ την πολιτική φλυαρία και τους φανφαρονισμούς–, η οποία σκιαγραφεί μια απάντηση βασισμένη στην κοινοτική ζωή, τον ποιητικό λόγο και την αλληλέγγυα δράση. Επίσης, η βεβαιότητα ότι η ουτοπία δεν είναι πλέον ένα ξεδιάντροπο όνειρο, αλλά μια απάντηση χωρίς συμβιβασμούς στις καθημερινές προκλήσεις.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κουτούζης
Σενάριο: Ιωάννης Κουτούζης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευάγγελος Βλαχάκης
Μοντάζ: Γιώργος Πιτσάκης
Ήχος: Γεώργιος Σαμαρόπουλος
Παραγωγοί: Ιωάννης Κουτούζης
Φορμάτ: Ψηφιακό αρχείο
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 52΄
Επικοινωνία: Glory Films, Katia Pantazi

Ιωάννης Κουτουζής

Φιλμογραφία

1977 Dugesclin (μμ)
1977 L’École d’en face (μμ)
1978 Remake (μμ)
1981 Άτομα με ειδικές ανάγκες (μμ)
1993 Μικρή περιπέτεια (μμ)
1995 Ταξίδι στις Ινδίες (μμ)
1997 Οδός Πειραιώς (μμ)
2003 La Jonque (μμ)
2007 Η φλόγα των αναστενάρηδων
2015 Salonique, la ville des fantômes ignores (μμ)
2020 Utopies à Athènes