Νερό, άνεμος, σκόνη, ψωμί

Ab, Bad, Khak, Nan

Ελληνική πρεμιέρα
Ένα ποιητικό ντοκιμαντέρ μεσαίου μήκους το οποίο συνθέτει σκηνές από την καθημερινή ζωή του Αμπολφάζλ, ενός νεαρού αγοριού που έχει χάσει και τα δύο του χέρια. Παρά την αναπηρία του, ο Αμπολφάζλ ζει μια ολοκληρωμένη ζωή με την οικογένεια του και τη φίλη του, τη Σεταγιές (η οποία δεν έχει πιστοποιητικό γέννησης), σ’ ενα φοινικόδασος κοντά στα σύνορα μεταξύ Αφγανιστάν και Ιράν – έναν γνωστό προορισμό οικολογικού τουρισμού. Και οι δύο ανήκουν σε μια ομάδα απάτριδων παιδιών στο Ιράν, μια συνθήκη που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το μέλλον τους.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Μάχντι Ζαμανπούρ Κιασαρί
Σενάριο: Mahdi Zamanpour Kiasari
Διεύθυνση φωτογραφίας: Hassan Seyedi Parishan, Mahdi Zamanpour Kiasari, Davood Rahmani
Μοντάζ: Mohammadreza Vatandoost
Ήχος: Payam Tabrizian, Arash Ghasemi
Μουσική: Mahdi Narooei
Παραγωγή: Mahdi Zamanpour Kiasari
Παραγωγοί: Somayeh Zeraatkar, Mahdi Zamanpour Kiasari
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ιράν
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 25΄
Επικοινωνία: 7th ART Independent Film Distribution
Βραβεία/Διακρίσεις: Ειδική Μνεία της Επιτροπής (Διαγωνιστικό Ταινιών για Νέους)– IDFA 2021
10+

Μάχντι Ζαμανπούρ Κιασαρί

Φιλμογραφία

2006 Waiting for You (μμ)
2008 Small Steps in Allah’s Highway (μμ)
2010 Ashoura Ceremonies in Kiasar (μμ)
2011 Holly Naghib Alavy
2014 Mashti Esmaeil
2019 Asak
2021 Water, Wind, Dust, Bread (μμ)