Η αρπαγή

The Taking

Ελληνική πρεμιέρα
Ως ένας ριζοσπαστικός αναστοχασμός της απεικόνισης της Κοιλάδας των Μνημείων στον κινηματογράφο και στη διαφήμιση με αφετηρία την Ταχυδρομική άμαξα του Τζον Φορντ (1939), η ταινία διερευνά πώς μια τοποθεσία στην αυτόνομη περιοχή των Ναβάχο έδωσε σάρκα και οστά στη φαντασίωση της «Παλιάς Δύσης» –μια φαντασίωση γεμάτη ανακρίβειες που αυτοτροφοδοτούνται στο διηνεκές– και γιατί εξακολουθεί να έχει μυθική σημασία για τoν ψυχισμό όλου του πλανήτη.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Ο. Φιλίπ
Σενάριο: Alexandre O. Philippe
Διεύθυνση φωτογραφίας: Robert Muratore
Μοντάζ: Dave Krahling
Ήχος: Phillip Lloyd Hegel
Μουσική: Jon Hegel
Παραγωγή: Exhibit A Pictures
Παραγωγοί: Kerry Deignan Roy
Συμπαραγωγή: Milkhaus
Συμπαραγωγοί: Robert Muratore, Cathy Trekloff
Executive producer: Felix Gill
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο, Α/Μ
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 75΄
Επικοινωνία: Exhibit A Pictures

Αλεξάντρ Ο. Φιλίπ

Φιλμογραφία

2003 Chick Flick: The Miracle Mike Story
2008 The Spot (μμ)
2010 The People vs. George Lucas
2014 Doc of the Dead
2017 78/52
2019 Memory: The Origins of Alien
2019 Leap of Faith: William Friedkin on The Exorcist
2021 The Taking