Housewitz

Thuiswitz

Διεθνής πρεμιέρα

Η Ούκε Χόοχενταϊκ προσπαθεί να μάθει τον λόγο για τον οποίο η μητέρα της αρνείται να βγει από το σπίτι της. Μια εικόνα που εν πρώτοις φαίνεται απολύτως φυσιολογική –μια γυναίκα σε ένα καθιστικό να βλέπει τηλεόραση με τη γάτα της– εξελίσσεται σταδιακά σε μια καταπιεστική πραγματικότητα στην οποία ο εσωτερικός και ο εξωτερικός κόσμος συγκρούονται, ενώ το Ολοκαύτωμα (ένας νοερός συγκάτοικος) στοιχειώνει καθημερινά το παρόν.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Ούκε Χόοχενταϊκ
Σενάριο: Oeke Hoogendijk
Διεύθυνση φωτογραφίας: Sander Snoep, Jet Homoet
Μοντάζ: Katharina Wartena
Ήχος: Michel Schöpping, Tijn Hazen
Μουσική: Juho Nurmela
Παραγωγή: Discours Film
Παραγωγοί: Oeke Hoogendijk
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ολλανδία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 71΄
Επικοινωνία: Go2Films

Ούκε Χόοχενταϊκ

Φιλμογραφία

1998 The Saved
2002 The Holocaust Experience
2019 Marten & Oopjen, Portrait of a Marriage
2019 My Rembrandt
2021 Treasures of the Crimea
2021 Housewitz