Τα παιδικά χρόνια του Ιμάντ

Imad’s Childhood

Μετά από δύο χρόνια αιχμαλωσίας από το Ισλαμικό Κράτος, η Γκαζάλα και τα δύο της μικρά παιδιά (μια οικογένεια Γιαζίντι) απελευθερώνονται και επιστρέφουν στο Ιρακινό Κουρδιστάν. Ο τετράχρονος Ιμάντ έχει εκρήξεις θυμού και οι αγαπημένες του ασχολίες είναι ο λιθοβολισμός λαγών και ο αποκεφαλισμός σκύλων. Με υπομονή και σεβασμό, ο σκηνοθέτης παρακολούθησε από κοντά τον Ιμάντ και την ψυχικά τραυματισμένη οικογένειά του επί σειρά ετών. Με τη βοήθεια ενός εκπαιδευτικού, ο Ιμάντ κάνει τα πρώτα του μικρά βήματα στην κατεύθυνση μιας φυσιολογικής παιδικής ηλικίας.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Ζαχαβί Σαντζάβι
Σενάριο: Zahavi Sanjavi
Διεύθυνση φωτογραφίας: Heshmatolla Narenji
Μοντάζ: Eva Hillström
Ήχος: Aleksanders Vaicahovskis, Neamatolla Narenji, Çekdar Erkıran
Μουσική: Katharina Nuttall
Παραγωγή: AVB production
Παραγωγοί: Zahavi Sanjavi
Συμπαραγωγή: Fenixfilm
Συμπαραγωγοί: Matiss Kaza
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Σουηδία, Κουρδιστάν, Λετονία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 78΄
Επικοινωνία: Sara Rüster
13+

Ζαχαβί Σαντζάβι

Φιλμογραφία

2000 Sharabot (μμ)
2001 Game and Nothing More (μμ μυθοπλασίας)
2002 Night Flight (μμ)
2009 All My Mothers
2016 The Return
2019 Coexistence (μμ)
2021 Imad’s Childhood