Οι γάμοι της Τήλου

Tilos Weddings

Παγκόσμια πρεμιέρα

Το έτος 2008 ο δήμαρχος του νησιού της Τήλου συμφώνησε να τελέσει τους πρώτους γκέι και λεσβιακούς γάμους στην Ελλάδα. Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία αυτών των δύο πολιτικών γάμων μέσα από υλικό γυρισμένο επί τόπου και πλάνα από το γκέι πράιντ της ίδιας χρονιάς, συνεντεύξεις τύπου και άλλες διαδηλώσεις επί του θέματος.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ευαγγελίδης
Σενάριο: Παναγιώτης Ευαγγελίδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Ευαγγελίδης
Μοντάζ: Άλκης Παπασταθόπουλος
Ήχος: Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος
Μουσική: Σταύρος X
Παραγωγοί: Παναγιώτης Ευαγγελίδης
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 74΄
Επικοινωνία: Παναγιώτης Ευαγγελίδης, keinosuke01@yahoo.com

Docs in Progress 2021

Παναγιώτης Ευαγγελίδης

Φιλμογραφία

2008 Τσιπ και Όβι (μμ)
2011 Δίπτυχο: Η αγάπη που δεν λέει το όνομά της (μμ)
2011 Η Ζωή και ο Θάνατος του Σέλσο Τζούνιορ
2013 Λάμπουν στο Σκοτάδι
2015 Καθαρή Ζωή
2019 Ίρβινγκ Παρκ
2022 Οι γάμοι της Τήλου