Το καταφύγιο στην Ομόνοια

Το καταφύγιο στην Ομόνοια

Παγκόσμια πρεμιέρα

Ομόνοια 2021. Κέντρο της ανθρώπινης εκμετάλλευσης. Εξαρτημένοι, πόρνες, μετανάστες. Κι όμως ένα νοσοκομείο ψυχών και σωμάτων υπήρξε εδώ. Η Πολυκλινική Αθηνών των αδελφών Αλιβιζάτων. Το νοσοκομείο των φτωχών. Ο άγιος Πορφύριος υπηρέτησε εκεί ως ιερέας δίνοντας τη ζωή του στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Σ΄αυτό το νοσοκομείο έζησα τα παιδικά μου χρόνια.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Φένια Παπαδόδημα
Σενάριο: Φένια Παπαδόδημα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παύλος Κοσμίδης
Μοντάζ: Παύλος Κοσμίδης
Ήχος: Γιώργος Παλαμιώτης
Μουσική: Γιώργος Παλαμιώτης
Παραγωγή: ΜΑΡΙΝΑ
Παραγωγοί: Γιώργος Παλαμιώτης
Συμπαραγωγή: ΕΡΤ, ΕΚΚ
Αφήγηση: Φένια Παπαδόδημα, Ντάνιελ Λάνης
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 89΄
Επικοινωνία: ΜΑΡΙΝΑ, marinaamke@gmail.com

Φένια Παπαδόδημα

Φιλμογραφία

1991 Γιατί, άμα, όμως; (μμ)
1994 Metallica
1998 Και μην ξεχνάς να χορεύεις (μμ)
2000 You are Welcome (μμ)
2001 Τι είναι αυτός; (μμ)
2021 Το καταφύγιο στην Ομόνοια