Το στοίχημα

Το στοίχημα

Παγκόσμια πρεμιέρα
Καραντίνα και τηλεκπαίδευση, 2021. Η κάμερα καταγράφει με χιούμορ και ρεαλισμό πώς διαμoρφώθηκαν οι σχέσεις, εντός και εκτός οθόνης. Ένα σχολείο που είναι «ανοιχτό», επιτρέπει στον φακό να διεισδύσει σε συναισθήματα, δυσκολίες και αδιέξοδα. Τελικά ο θεατής θα αποφασίσει ποιος κερδίζει το στοίχημα: η φυσική παρουσία ή η τηλεκπαίδευση;
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Μαρία Λεωνίδα
Σενάριο: Μαρία Λεωνίδα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χριστόφορος Γεωργούτσος
Μοντάζ: Αλίκη Παναγή
Ήχος: Άρης Παυλίδης
Μουσική: Χρήστος Παραπαγκίδης
Παραγωγή: Μαρία Λεωνίδα
Παραγωγοί: Μαρία Λεωνίδα, Γιάννης Λαδάς
Συμπαραγωγή: Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ΕΚΚ
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 90΄
Επικοινωνία: Καρπός – Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων & Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας (Μαρία Λεωνίδα, maria@karposontheweb.org)

Μαρία Λεωνίδα

Φιλμογραφία

1996 One Man Show (μμ)
1998 Σκληρή πόζα
2001 Οικογενειακή υπόθεση
2003 Πρόσφυγες: ταξίδι δίχως τέλος
2004 Η Αντριάνα στην Αθήνα (μμ)
2005 Τα σκιάχτρα
2008 Η πρώτη μου φορά
2010 Θα κάνω ότι μπορώ (μμ)
2011 Τίποτα δεν πάει χαμένο
2012 Ο φάρος μου (μμ)
2014 Fragile (μμ)
2019 Ημέρα πορτρέτου
2021 Το στοίχημα