Γυναίκες μαχήτριες – Η τριπλή απελευθέρωση

Γυναίκες μαχήτριες – Η τριπλή απελευθέρωση

Παγκόσμια πρεμιέρα
Οι γυναίκες στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες του 20ού αιώνα, στη μάχη της επιβίωσης, στον δρόμο της φυλακής, της εξορίας και του εκτελεστικού αποσπάσματος. Τιμωρημένες για τον αγώνα τους για μια καλύτερη ζωή, για τον αγώνα τους ενάντια στους κατακτητές, για τον αγώνα τους για εθνική ανεξαρτησία και Δημοκρατία.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Βαρδαρός
Σενάριο: Λεωνίδας Βαρδαρός
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ξενοφώντας Βαρδαρός
Μοντάζ: Αγγελική Χατζή
Ήχος: Ανδρέας Γκόβας
Μουσική: Μιχάλης Γούτης
Παραγωγή: Φασματόγραμμα ΑΜΚΕ
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 120΄
Επικοινωνία: Λεωνίδας Βαρδαρός, vardarosleo@gmail.com

Λεωνίδας Βαρδαρός

Φιλμογραφία

1988 Σάμος: Κίνημα καρμανιόλων – Λ.Λογοθέτης (μμ)
1991 Ο Ελληνικός πολιτισμός μέσα από το παιχνίδι (μμ)
1994 Ικαρία – Η επανάσταση της 17ης Ιουλίου 1912 (μμ)
1998 Ούλοι εμείς εφέντη
2007 Τόποι ιστορικής μνήμης – Αη Στράτης
2008 Της νικαριάς οι ζευκαλήδες - Τα γλέντια της Ικαρίας
2012 Οι δρόμοι έχουν τη δική τους ιστορία – Οδός Πειραιώς
2013 Εποχές και συγγραφείς: Μενέλαος Λουντέμης
2016 Ludlow – Οι Έλληνες στους πολέμους του άνθρακα
2017 Εποχές και συγγραφείς: Αλέξης Σεβαστάκης
2018 100 χρόνια ΣΕΗ
2018 Ο Αντιφασιστικός αγώνας στη Μέση Ανατολή
2022 Γυναίκες μαχήτριες – Η τριπλή απελευθέρωση