Ήρωας του καιρού μας

Geroi na nasheto vreme

Παγκόσμια πρεμιέρα
Ο Γκεόργι ζει σ’ ένα χωριό της Βουλγαρίας κι εργάζεται ως οικοδόμος. Είναι ευθύς και έντιμος. Οι αξίες του και το ηθικό του σύστημα συχνά συγκρούονται με αυτά της σύγχρονης κοινωνίας. Ορισμένοι τον έχουν για τρελό, ενώ για άλλους είναι πηγή ατελείωτων αφορισμών. Το να ζεις τη ζωή σου με αξιοπρέπεια και χωρίς συμβιβασμούς στον καιρό μας είναι μια στάση ηρωική.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Σβέτλα Τσοτσόρκοβα, Σβέτοσλαβ Οφτσάροφ
Σενάριο: Svetla Tsotsorkova, Svetoslav Ovcharov
Διεύθυνση φωτογραφίας: Vesselin Hristov
Μοντάζ: Svetla Tsotsorkova, Svetoslav Ovcharov
Ήχος: Valeria Popova
Μουσική: Carl Maria von Weber
Παραγωγοί: Svetla Tsotsorkova, Svetoslav Ovcharov
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Βουλγαρία
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 58΄
Επικοινωνία: Svetla Tsotsorkova & Svetoslav Ovcharov

Σβέτλα Τσοτσόρκοβα

Φιλμογραφία

2015 Thirst (μυθοπλασίας)
2019 Sister (μυθοπλασίας)
2022 Hero of our Time (συν-σκηνοθεσία)

Σβέτοσλαβ Οφτσάροφ

Φιλμογραφία

1989 Judas’ Medal (μυθοπλασίας)
1995 Ferdinard the Bulgarian
2000 Our Hope is in Sofia
2005 Recovery Rehearsal
2008 A Farewell to Hemingway (μυθοπλασίας)
2010 Voice Over (μυθοπλασίας)
2017 Enemies (μυθοπλασίας)
2022 Hero of our Time (συν-σκηνοθεσία)