Πάρε με εκεί όπου υπάρχει ζωή: γράμμα στον πατέρα μου

Llévame donde haya vida

Διεθνής πρεμιέρα

Ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, ένα ποιητικό γράμμα προς τον πατέρα της σκηνοθέτριας, ο οποίος έχει διαγνωστεί με Αλτσχάιμερ. Γυρισμένη στο σπίτι, η ταινία καταγράφει την ασθένεια του πατέρα στην πορεία των τελευταίων τριών ετών και μας αφήνει να παρατηρήσουμε πώς η νόσος φέρνει κοντά τον πατέρα και την κόρη μέσω μιας δημιουργικής διαδικασίας, κατά την οποία η ζωγραφική, το σχέδιο και ο χορός γίνονται το καλύτερο τονωτικό για αυτούς τους χαρισματικούς καλλιτέχνες.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Κάρμεν λα Γριέγα
Μοντάζ: Raúl Bartolomé
Ήχος: Juan Reyes Castaño
Μουσική: Choren
Παραγωγοί: Carmen la Griega
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ισπανία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 10΄
Επικοινωνία: Carmen la Griega
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Βραβείο Μοντάζ – Memorables FF 2021

Κάρμεν λα Γριέγα

Φιλμογραφία

2005 Looking for Taras (μμ)
2006 I Am a Wounded Centaur Looking for Light (μμ μυθοπλασίας)
2008 The Great Black Mother
2009 Medeas Against Reptiles
2011 Aracne
2021 Take Me Where There Is Life: A Letter to My Father (μμ)