18

18

Παγκόσμια πρεμιέρα

Σε μια λαϊκή γειτονιά στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης, της αναζωπύρωσης του φασισμού και της πανδημίας, μια ομάδα δεκαοχτάχρονων μαθητών καταδιώκει μετανάστες, ομοφυλόφιλους, όλους όσους είναι απλώς διαφορετικοί και δεν συμφωνούν με τις ιδέες τους. Ένας συμμαθητής τους που δεν κρύβει την αποστροφή του για τη δράση τους, θα γίνει σύντομα ο επόμενος στόχος τους.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Δούβλης
Σενάριο: Βασίλης Δούβλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Βαλσαμής
Μοντάζ: Ιωάννα Πογιαντζή
Ήχος: Βαγγέλης Ζέλκας
Μουσική: Βαγγέλης Φάμπας
Ηθοποιοί: Ιωσήφ Γαβριελάτος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Αναστάσης Λαουλάκος, Natalie Pawloff
Παραγωγή: Kfilms
Παραγωγοί: Παναγιώτης Κακαβιάς, Κατερίνα Μπεληγιάννη
Συμπαραγωγή: ΕΚΚ, ΕΡΤ, KaBel, Massive Productions, Arctos Films
Συμπαραγωγοί: Βασίλης Δούβλης
Κοστούμια: Ιωάννα Τιμοθεάδου
Σκηνικά: Σταυρούλα Συγγούνα
Μακιγιάζ: Άρτεμις Λεοντή
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 95'
Ελληνική διανομή: Kfilms (Panagiotis Kakavias)
Επικοινωνία: Kfilms (Παναγιώτης Κακαβιάς, kfilms365@gmail.com)

Agora Works in Progress 2020 – ERT Award

Βασίλης Δούβλης

Ο Βασίλης Δούβλης γεννήθηκε στα Ιωάννινα και σπούδασε λογοτεχνία και κινηματογράφο στην Αθήνα και το Παρίσι. Είναι προϊστάμενος του τομέα προγράμματος του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων. Έχει διδάξει σενάριο και σκηνοθεσία σε σχολές κινηματογράφου και έχει σκηνοθετήσει ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, που έχουν προβληθεί και βραβευτεί σε πολλά διεθνή φεστιβάλ .

Φιλμογραφία

1991 Η Mυστική Έλευσις του Θέρους (μμ) 
2000 Ο Bετεράνος (μμ) 
2002 Μενίδι–Πέραμα χιλιόμετρα 30 (ντοκ) 
2007 Η Eπιστροφή
2013 Στοργή στο Λαό (ντοκ)
2021 18