Εκτός ελέγχου

Out of Sight

Ο Τζακ Φόλεï, ένας διαβόητος ληστής τραπεζών ‒δεξιοτέχνης στον τομέα του‒, δραπετεύει από τη φυλακή στην οποία βρισκόταν κλεισμένος και, στην προσπάθειά του να ξεφύγει απ’ τους διώκτες του, απάγει μια αστυνομικό, την Κάρεν. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες γίνεται η γνωριμία τους και ανεξάρτητα απ’ το γεγονός ότι βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές του νόμου, o Τζακ και η Κάρεν θα νιώσουν μια έντονη έλξη να γεννιέται ανάμεσά τους απ’ την πρώτη στιγμή. Όταν ο Τζακ θα ταξιδέψει προς το Ντιτρόιτ με σκοπό να φέρει σε πέρας το τελευταίο του μεγάλο «κόλπο», η όμορφη αστυνομικός θα αναλάβει να τον σταματήσει. Μπορεί, όμως, το καθήκον να υπερισχύσει του έρωτα;

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντεμπεργκ
Σενάριο: Scott Frank
Διεύθυνση φωτογραφίας: Elliot Davis
Μοντάζ: Anne V.Coates
Μουσική: David Holmes
Ηθοποιοί: George Clooney, Jennifer Lopez, Ving Rhames
Παραγωγή: Jersey Films
Παραγωγοί: Danny DeVito, Michael Shamberg, Stacey Sher
Κοστούμια: Betsy Heimann
Σχεδιασμός παραγωγής: Gary Frutkoff
Σκηνικά: Maggie Martin
Μακιγιάζ: Margot Boccia
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής: 1998
Διάρκεια: 123'
Επικοινωνία: Park Circus

Στίβεν Σόντεμπεργκ

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ γεννήθηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Έχει σουηδικές, ιρλανδικές και ιταλικές ρίζες. Ο παππούς του Σόντερμπεργκ μετανάστευσε στις ΗΠΑ από τη Στοκχόλμη. Ο ίδιος ανακάλυψε τον κινηματογράφο ως έφηβος και σκηνοθέτησε ταινίες μικρού μήκους με κάμερες Super 8 και 16 mm. Φοίτησε στο λύκειο του Louisiana State University Laboratory School και στην πορεία μετακόμισε στο Χόλιγουντ να ακολουθήσει μια καριέρα στο σινεμά. Το 2000 ο Σόντερμπεργκ σκηνοθέτησε δύο μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές που είναι πλέον οι πιο επιτυχημένες ταινίες του μέχρι σήμερα: το Έριν Μπρόκοβιτς (2000) και το Traffic (2000). Και οι δύο αυτές ταινίες ήταν υποψήφιες για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας στα Όσκαρ του 2001 και αποτέλεσαν την πρώτη διπλή υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας μετά από 60 χρόνια.

Φιλμογραφία

1989 Sex, Lies, and Videotape
1991 Kafka
1996 Schizopolis
1998 Out of Sight
1999 The Limey
2000 Erin Brockovich
2000 Traffic
2001 Ocean's Eleven
2002 Solaris
2004 Ocean’s Twelve
2009 The Girlfriend Experience
2011 Contagion
2012 Magic Mike
2017 Logan Lucky
2019 The Laundromat
2020 Let Them All Talk
2021 No Sudden Move