Stop-Zemlia

Stop-Zemlia

Ελληνική πρεμιέρα

Η Μάσα, μια εσωστρεφής μαθήτρια Λυκείου, πιστεύει πως δεν ανήκει πουθενά – εκτός από τις στιγμές στις οποίες συχνάζει με τη Γιάνα και τη Σένια, με τις οποίες μοιράζονται τα ίδια αντι-κομφορμιστικά πιστεύω. Καθώς προσπαθεί να βγει αλώβητη από την εντατική χρονιά της δευτέρας λυκείου, η Μάσα ερωτεύεται και αναγκάζεται να βγει από τη βολή της. Μια βαθιά προσωπική ιστορία για την εξερεύνηση του εαυτού και την υπομονή που αυτή απαιτεί.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Γκορνοστάι
Σενάριο: Kateryna Gornostai
Διεύθυνση φωτογραφίας: Oleksandr Roshchyn
Μοντάζ: Nikon Romanchenko, Kateryna Gornostai
Ήχος: Mykhailo Zakutskyi, Oleg Goloveshkin
Μουσική: Maryana Klochko
Ηθοποιοί: Maria Fedorchenko, Arsenii Markov, Yana Isaienko, Oleksandr Ivanov
Παραγωγή: ESSE Production House
Παραγωγοί: Vitalii Sheremetiev, Viktoriia Khomenko, Natalia Libet, Olga Beskhmelnytsina
Σχεδιασμός παραγωγής: Maxym Nimenko
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ουκρανία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 122'
Επικοινωνία: Pluto Film Distribution Network Gmbh

Ηλικίες 16+

Κατερίνα Γκορνοστάι

Η σκηνοθέτις, συγγραφέας και μοντέζ Κατερίνα Γκορνοστάι γεννήθηκε στο Λουτσκ της Ουκρανίας το 1989. Σπούδασε στη Σχολή Ντοκιμαντέρ και Θεάτρου των Μαρίνα Ραζμπεζκίνα και Μιχαήλ Ουγκάροβ στη Μόσχα, και ξεκίνησε να γυρίζει ντοκιμαντέρ το 2012. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μυθοπλασία και άλλα υβριδικά είδη. Παράλληλα με τη δουλειά της ως σκηνοθέτιδας, διδάσκει ντοκιμαντέρ σε διάφορα εκπαιδευτικά πρότζεκτ.

Φιλμογραφία

2013 Mizh namy | Between us (μμ ντοκ)
2015 Skriz maidan | Maidan is everywhere (ντοκ)
2015 Viddalik | Away (μμ)
2017 Buzok | Lilac (μμ)
2018 Crocodyl | Crocodile (μμ)
2021 Stop-Zemlia