Ανεξίτηλα σημάδια

Lasting Marks

Ελληνική πρεμιέρα
H ιστορία δεκαέξι ομοφυλόφιλων ανδρών που διασύρθηκαν σε αίθουσες δικαστηρίων, κρατητήρια και εξώφυλλα σκανδαλοθηρικών εντύπων, με την κατηγορία του σαδομαζοχισμού, την εποχή που έπνεε τα λοίσθια ο θατσερισμός στην Αγγλία. Μόνο που αυτή τη φορά, ο λόγος δίνεται στα θύματα και όχι στους θύτες, τα οποία μιλούν για τις πληγές που δεν γιατρεύτηκαν ποτέ. Ένα ντοκιμαντέρ για μια σκοτεινή περίοδο της βρετανικής κοινωνίας, όταν οτιδήποτε παρέκκλινε από τις κυρίαρχες νόρμες αντιμετωπιζόταν με αφορισμούς και βία. Μια οδυνηρή υπενθύμιση επαγρύπνησης και μόνιμης εγρήγορσης.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Charlie Lyne
Μοντάζ: Charlie Lyne
Μουσική: Anthony Ing
Παραγωγοί: Catherine Bray, Anthony Ing, Charlie Lyne
Executive producer: Matt Diegan, Jono Stevens, Laura Poitras, Charlotte Cook
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ηνωμένο Βασίλειο
Έτος Παραγωγής: 2018
Διάρκεια: 14΄
Επικοινωνία: Charlie Lyne, hello@charlielyne.com
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο Μικρού Μήκους – London Film Festival 2018

Τσάρλι Λάιν

Φιλμογραφία

2014 Beyond Clueless
2015 Copycat (μμ)
2015 Fear Itself
2016 Paint Drying
2017 Fish Story (μμ)
2018 Access: Sheffield DocFest (μμ)
2018 Lasting Marks (μμ)