Γκάμπι: από τα οκτώ στα δεκατρία

Gabi, mellan åren 8 till 13

Ελληνική πρεμιέρα
Ο/Η Γκάμπι θέλει απλώς να είναι ο/η Γκάμπι. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι. Ο/Η Γκάμπι νιώθει διαφορετικά. Αυτό δεν αποτελούσε ποτέ πρόβλημα στην ηλικία των οχτώ, που διακρίνεται από παιδική εξωστρέφεια. Όταν όμως η οικογένεια μετακομίζει σε μια μικρή πόλη και η εφηβεία πλησιάζει, τα πράγματα αλλάζουν. Σε διάρκεια πέντε ετών βλέπουμε τον/την Γκάμπι να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας (κυριολεκτικά), αμφισβητώντας τις προκαταλήψεις σχετικά με το φύλο, τις νόρμες και το δικαίωμα του καθενός να είναι ο εαυτός του.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Ένγκελι Μπρόμπεργκ
Διεύθυνση φωτογραφίας: Tommy Olsson
Μοντάζ: Kalle Lindberg, Engeli Broberg
Ήχος: Anna Nilsson
Μουσική: Sofia Hallgren, Kjetil Schander-Larsen
Παραγωγή: House of Real
Παραγωγοί: Anna J. Ljungmark, Jacob Eklund
Συμπαραγωγή: Fuglene, SVT, Film i Skåne
Συμπαραγωγοί: Gudmundur Gunnarsson, Kari Anne Moe
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Σουηδία, Νορβηγία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 76΄
Επικοινωνία: Cargo Film & Releasing
Βραβεία/Διακρίσεις: Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μεγάλου Μήκους – International Nordic Film Festival New York 2021, Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μεγάλου Μήκους – Mix Milano FF 2021
14+

Ένγκελι Μπρόμπεργκ

Φιλμογραφία

2011 Good morning Håkan (μμ)
2015 Gone (μμ μυθοπλασίας)
2018 Scenes on a Ferry (μμ μυθοπλασίας)
2019 Happy End (μμ)
2020 The Sun is 5500 degrees (μμ, μυθοπλασίας)
2021 Gabi: Between Ages 8 and 13