Τρυφερές καρδιές

Kind Hearts

Ελληνική πρεμιέρα
Η Μπίλι και ο Λούκας, ένα νεαρό ζευγάρι από τις Βρυξέλλες, φεύγουν από την πόλη τους για να σπουδάσουν και έρχονται αντιμέτωποι με μια χρονιά γεμάτη αλλαγές. Το όραμά τους για το μέλλον, οι αμφιβολίες για τις σχέσεις και οι προσδοκίες για την ενήλικη ζωή γίνονται η βάση για τις μεταξύ τους συνομιλίες και για τις συζητήσεις με τις παρέες τους. Ένα τρυφερό πορτρέτο των επιδραστικών πλην αβέβαιων πτυχών κάθε (πρώτου) έρωτα.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Ολίβια Ροσέτ, Γκέραρντ-Γιαν Κλες
Διεύθυνση φωτογραφίας: Olivia Rochette
Μοντάζ: Dieter Diependaele
Ήχος: Lennert De Taeye, Nina de Vroome
Παραγωγή: Accattone films
Παραγωγοί: Rasmus Van Heddeghem, Ruben Desiere
Συμπαραγωγή: Canvas
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Βέλγιο
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 87΄
Επικοινωνία: Avila
Βραβεία/Διακρίσεις: Μεγάλο Βραβείο της Διεθνούς Επιτροπής στην ενότητα Generation 14plus – Belin IFF 2022
15+

Ολίβια Ροσέτ

Φιλμογραφία

2010 Because We Are Visual (συν-σκηνοθεσία)
2012 Rain (συν-σκηνοθεσία)
2016 Grands Travaux (συν-σκηνοθεσία)
2019 Mitten (συν-σκηνοθεσία)
2022 Kind Hearts (συν-σκηνοθεσία)

Γκέραρντ-Γιαν Κλες

Φιλμογραφία

2010 Because We Are Visual (συν-σκηνοθεσία)
2012 Rain (συν-σκηνοθεσία)
2016 Grands Travaux (συν-σκηνοθεσία)
2022 Kind Hearts (συν-σκηνοθεσία)