IODINE – Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου

IODINE – Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου

Παγκόσμια πρεμιέρα
Με αφετηρία το ζωγραφικό έργο του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα Ερείπια του Μεσολογγίου» ο σκηνοθέτης επισκέπτεται το Μεσολόγγι και τη λιμνοθάλασσά του. Καταγράφει τις σκέψεις του, την καθημερινότητα της νεολαίας και συνομιλεί με ντόπιους καλλιτέχνες, και ποιητές αναζητώντας μια σύνδεση ανάμεσα στον πίνακα και το σύγχρονο Μεσολόγγι.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Ορφέας Περετζής
Σενάριο: Ορφέας Περετζής
Διεύθυνση φωτογραφίας: Φάνης Καραγιώργος
Μοντάζ: Γιώργος Ζαφείρης
Ήχος: Δάφνη Φαραζή, Δημήτρης Σταυρακούδης, Κώστας Φυλακτίδης
Μουσική: Larry Gus
Παραγωγή: StudioBauhaus
Παραγωγοί: Κωνσταντίνος Βασίλαρος, Νίκη Θεοδωρίδη
Συμπαραγωγή: Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου, Μουσικός Οίκος «Φίλιππος Νάκας», Τράπεζα Πειραιώς
Αφήγηση: Ορφέας Περετζής
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 49΄
Επικοινωνία: StudioBauhaus, (Κωνσταντίνος Βασίλαρος, kvassilaros@studiobauhaus.gr)

Ορφέας Περετζής

Φιλμογραφία

2007 Small Talk (μμ μυθοπλασίας)
2015 Στην Ελβύν (μμ μυθοπλασίας)
2015 Κβάντο (μμ μυθοπλασίας)
2016 Η ζωή ενός νεκρού (μμ μυθοπλασίας)
2017 Στο κέντρο του κύκλου
2022 IODINE – Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου