Το Evia Film Project είναι η νέα πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ένα καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό. Προβολές, ανάπτυξη νέων κινηματογραφικών σχεδίων, πράσινες δράσεις, ανοιχτές συζητήσεις, masterclasses, εργαστήρια για παιδιά και φοιτητές, καθώς και μία μεγάλη συναυλία, περιμένουν το κοινό σε μία πενθήμερη γιορτή του σινεμά στη Βόρεια Εύβοια. Οι εκδηλώσεις του Evia Film Project θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου στην Αιδηψό, τη Λίμνη και την Αγία Άννα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EVIA FILM PROJECT

EVIA FILM PROJECT #1 - Κατάλογος

Σπουδαία ντοκιμαντέρ που εξερευνούν τη σχέση μας με τη φύση, sci-fi ταινίες για το μέλλον του πλανήτη μας, ταινίες για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, καθώς και αγαπημένοι δημιουργοί συναντιούνται στο κινηματογραφικό πρόγραμμα του Evia Film Project, της νέας πρωτοβουλίας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου στη Βόρεια Εύβοια. Δώδεκα συναρπαστικές ταινίες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Περισσότερα...

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται για το καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό στην Βόρεια Εύβοια, με ένα πλούσιο πρόγραμμα για γονείς και παιδιά. Στο πλαίσιο του Evia Film Project, θα απολαύσουμε ταινίες που εξερευνούν τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση, θα συμμετάσχουμε σε συναρπαστικά κινηματογραφικά εργαστήρια για παιδιά και θα παίξουμε ένα περιβαλλοντικό επιτραπΦέζιο παιχνίδι. Όλες οι δράσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

O τραγουδιστής και τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας, ambassador του Evia Film Project, θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην παραλία της Αγίας Άννας το Σάββατο 18 Ιουνίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Μαζί του θα είναι και οι αγαπημένοι φίλοι του Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου, Ξένια Ντάνια και Ελένη Αράπογλου.

Περισσότερα...

Ανοιχτές συζητήσεις, εργαστήρια και masterclasses περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Evia Film Project, της νέας πρωτοβουλίας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου στη Βόρεια Εύβοια. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ελεύθερες για το κοινό.

Περισσότερα...

Νέα σχέδια ταινιών και ταινίες σε εξέλιξη από ολόκληρο τον κόσμο παρουσιάζονται στην Αγορά του Evia Film Project, τη νέα πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Αγαπημένοι δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν φέτος στην Αγορά του Evia Film Project, το οποίο πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου στη Βόρεια Εύβοια και φιλοδοξεί να αποτελέσει κινηματογραφικό πόλο έλξης για το πράσινο σινεμά, δημιουργώντας μια νέα πλατφόρμα διασύνδεσης επαγγελματιών του οπτικοακουστικού τομέα παγκοσμίως.

Περισσότερα...

To Evia Film Project του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έχει στόχο να ενισχύσει την τοπική οικονομία με όρους βιωσιμότητας, δείχνοντας σεβασμό τόσο απέναντι στο οικοσύστημα της περιοχής όσο και απέναντι στην αναγκαιότητα της ανάπτυξης. Πέρα από το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και τις συνέπειες από την κλιματική αλλαγή, ως πολίτες που κατοικούν στον ίδιο πλανήτη έχουμε ουσιαστική επίγνωση πως όλες οι πτυχές της ζωής μας συνδέονται μεταξύ τους και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη φύση.

Περισσότερα...