Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας.

Η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τις φετινές της δράσεις με μια πλήρη ρετροσπεκτίβα στο έργο του αγαπημένου έλληνα δημιουργού Παντελή Βούλγαρη, στην αιθουσα Σταύρος Τορνές, από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022. 

Περισσότερα...

Στο Ολύμπιον αυτή την εβδομάδα μη χάσετε το τρυφερό, συγκινητικό, αστείο, μελαγχολικό The Fabelmans του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το φιλμ που συγκίνησε το κοινό στην τελετή έναρξης του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Το 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επέστρεψε δυναμικά στους φυσικούς του χώρους και μας χάρισε εικόνες που μένουν μαζί μας πολύ μετά την έξοδό μας από τις σκοτεινές αίθουσες. Συνολικά 78.000 θεατές παρακολούθησαν ταινίες, masterclasses και ανοιχτές συζητήσεις.

Περισσότερα...

Η ταινία Κορσές της Μαρί Κρόιτσερ, που ενθουσίασε το κοινό στην τελετή λήξης του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, επιστρέφει από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στο Ολύμπιον!

Περισσότερα...

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, απονεμέθηκαν τα βραβεία του 63ου ΦΚΘ, στην τελετή λήξης της φετινής διοργάνωσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάρτιο και το 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...