Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προσφέρει έναν αριθμό θέσεων για πρακτική άσκηση (internship) σε κατάλληλους υποψήφιους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις ενός πολιτιστικού οργανισμού όπως το Φεστιβάλ. Το πρόγραμμα παρέχει στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καθημερινές λειτουργίες ενός πολιτιστικού οργανισμού και να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση της φιλοσοφίας και του έργου διαφόρων δράσεων που προσφέρουν ποικίλες υπηρεσίες και προγράμματα στους τομείς της τέχνης του σινεμά, του πολιτισμού και της παιδείας.

Θέσεις πρακτικής άσκησης είναι διαθέσιμες σε όλα τα τμήματα του Φεστιβάλ στην έδρα του στην Θεσσαλονίκη καθώς και στα γραφεία του Φεστιβάλ στην Αθήνα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
Οι υποψήφιοι πρέπει να χειρίζονται άνετα την αγγλική γλώσσα, στον γραπτό και τον προφορικό λόγο, και να διαθέτουν δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και την ικανότητα να εργάζονται σε ένα ευέλικτο και δυναμικό περιβάλλον. Προτεραιότητα θα δίνεται σε φοιτητές.

Όλοι οι υποψήφιοι ενημερώνονται για την απόφαση σχετικά με την αίτησή τους τριάντα ημέρες πριν από την έναρξη κάθε περιόδου πρακτικής άσκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν παρακάτω και να την καταθέσουν, μαζί με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μόνο συμπληρωμένες αιτήσεις θα λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης.