Θέλεις να βρεθείς στο Φεστιβάλ Βενετίας;

Είσαι κολλημένος με το σινεμά; Σου αρέσει να μοιράζεσαι την αγάπη σου για ταινίες με άλλους; Ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις στο Φεστιβάλ της Βενετίας; Το πρόγραμμα 28 TIMES CINEMA μπορεί να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα!

Είσαι κολλημένος με το σινεμά; Σου αρέσει να μοιράζεσαι την αγάπη σου για ταινίες με άλλους; Ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις στο Φεστιβάλ της Βενετίας;

Το πρόγραμμα 28 TIMES CINEMA μπορεί να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα!

Το 28 TIMES CINEMA* προσκαλεί 28 νέους ευρωπαίους σινεφίλ (μία συμμετοχή από κάθε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης) για να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας του 2018 ως μέλη της κριτικής επιτροπής για το τμήμα Giornate degli Autori.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει;

 

Πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή;

 

Τεχνικές προδιαγραφές:

Ρίξε μια ματιά στο κανάλι Vimeo (https://vimeo.com/album/4645377)  του Europa Cinemas για να δεις παραδείγματα από τις προηγούμενες χρονιές.

Τι θα συμβεί εάν είσαι ο τυχερός;

Κερδίζεις μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία! Κι επίσης, ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη Βενετία και φιλοξενία στο Lido όπου γίνεται το Φεστιβάλ. Θα λάβεις επίσης δωρεάν μία διαπίστευση για το Φεστιβάλ (η οποία θα σου δίνει πρόσβαση κατά προτεραιότητα στις προβολές του τμήματος Giornate degli Autori).

Σημαντικό: Θα πρέπει να δεσμευθείς στα παρακάτω:

Μη χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία! Ένα όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

* Μια συνδιοργάνωση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το βραβείο LUX, το τμήμα Giornate degli Autori και το Europa Cinemas, το πρόγραμμα 28 TIMES CINEMA έχει ως στόχο να προωθεί στους νέους ανθρώπους τις κοινές μας αξίες και την πολιτισμική ποικιλία μέσα από το σινεμά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.luxprize.eu/28-times-cinema
http://www.venice-days.com/
http://www.europa-cinemas.org/Les-actions/28-Times-Cinema
http://webreporters.cineuropa.org/
https://storify.com/europacinemas/28-times-cinema-2015
https://europa-cinemas-blog.org/about/28-times-cinema/