Τρεις Λύκοι στο Μουσείο

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, να απολαύσουμε μαγικά παραμύθια, ιστορίες για μεγάλους, αληθινές, φανταστικές, αστείες, τρομακτικές, τρυφερές. Τις ιστορίες των  Lupus in Fabula, συνοδεία ζωντανής μουσικής της Λίνας Παλερά.

Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Οι Παρασκευές της ομάδας Lupus in Fabula - Τρεις Λύκοι στο Μουσείο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες γυναίκες αντιστοιχούν σε κάθε άντρα; Ή πώς γίνεται να απατήσετε τον σύντροφό σας και μετά να σας ζητήσει ταπεινά συγγνώμη; Μήπως σας απασχολεί το ζήτημα του πεπρωμένου και της διαφυγής από αυτό; Είσαστε περίεργοι να μάθετε πόση σοφία κρύβεται σε ένα ζευγάρι παντόφλες, σε μια αγριάδα, σε μια αλμυρή κούκλα; Και να ‘ταν μόνο αυτά; Γλάροι, μύγες, νυχτερίδες, τσουκνίδες, εικοσάδραχμα, θα παρελάσουν μπροστά από τα μάτια και τα αυτιά σας θα παρελάσουν μπροστά από τα μάτια και τα αυτιά σας στην τελευταία παράσταση της σεζόν των Lupus in fabula στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 να απολαύσουμε μαγικά παραμύθια, ιστορίες για μεγάλους, αληθινές, φανταστικές, αστείες, τρομακτικές, τρυφερές. Τις ιστορίες των  Lupus in Fabula, συνοδεία ζωντανής μουσικής της Λίνας Παλερά.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Κινηματογραφικής Βιβλιοθήκης.

 

 

INFO

Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Α΄, Λιμάνι, τηλ. 2310-508398)

Παρασκευή 12/4/2019 

Ώρα έναρξης:  21:00

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ