#summertiff - Stereosis 99 Hours on View

Το φιλμ Η κρυφή ζωή του Γουόλτερ Μίτι με τον Μπεν Στίλερ σε διπλό ρόλο, του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, remake της κωμωδίας του 1947, μια ταινία που νοσταλγεί την εποχή του χαρτιού και των φωτογραφικών πορτραίτων, είναι η φετινή πρόταση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την υπαίθρια φωτογραφική έκθεση «Stereosis 99 hours on View» που διοργανώνει το φωτογραφικό κέντρο Stereosis. Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στις 22:00 στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

#summertiff - Stereosis 99 Hours on View

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, 22:00, Κήπος του Απογευματινού Ήλιου στη Νέα Παραλία

 

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τη δύναμη που έχουν τα όνειρα μας... Μέχρι να εμπνεύσουν την πραγματικότητά μας.   

Το φιλμ Η κρυφή ζωή του Γουόλτερ Μίτι με τον Μπεν Στίλερ σε διπλό ρόλο, του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, remake της κωμωδίας του 1947, μια ταινία που νοσταλγεί την εποχή του χαρτιού και των φωτογραφικών πορτραίτων, είναι η φετινή πρόταση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την υπαίθρια φωτογραφική έκθεση «Stereosis 99 hours on View» που διοργανώνει το φωτογραφικό κέντρο Stereosis. Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στις 22:00 στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας «Stereosis 99 Hours on View» πραγματοποιείται από την Τρίτη 2 έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019, παρουσιάζοντας ως κεντρικό της άξονα τη δουλειά 90 νέων φωτογράφων της Θεσσαλονίκης. Οι φωτογραφίες τους θα εκτεθούν στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου στη Νέα Παραλία, ενώ κατά την διάρκεια των 99 ωρών διάρκειας της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις.

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Η κρυφή ζωή του Γουόλτερ Μίτι / The Secret Life Of Walter Mitty 
(ΗΠΑ - Ηνωμένο Βασίλειο, 2013)

Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ / Ben Stiller. Με τους: Ben Stiller, Kristen Wiig, Jon Daly, Shirley MacLaine, Sean Penn, κ.ά. Έγχρωμη, 114΄.

Ο ονειροπόλος Γουόλτερ Μίτι εργάζεται στο περιοδικό Life και είναι υπεύθυνος του φωτογραφικού υλικού που στέλνουν φωτογράφοι από όλο τον κόσμο. Η αληθινή περιπέτειά του θα ξεκινήσει όταν χαθεί το αρνητικό της φωτογραφίας που προοριζόταν να κοσμήσει το τελευταίο εξώφυλλο της έκδοσης. Ο Μπεν Στίλερ σε διπλό ρόλο, αυτόν του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή, στο remake της κωμωδίας του 1947, βασισμένη στο κλασικό διήγημα του Τζέιμς Θέρμπερ. 

Περισσότερες πληροφορίες για την υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας «Stereosis 99 Hours on View» στο www.stereosis.com