Όλη η πλατεία Αριστοτέλους ένα μαγικό σινεμά!

Μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη ζήσαμε χθες Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η βραδιά που ολόκληρη η πλατεία Αριστοτέλους έγινε… Σινεμά ο Παράδεισος. Περισσότεροι από 3.000 θεατές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κατέκλυσαν την πλατεία και παρακολούθησαν με συγκίνηση το αριστούργημα του Τζουζέπε Τορνατόρε Σινεμά ο Παράδεισος.

Μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη ζήσαμε χθες Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η βραδιά που ολόκληρη η πλατεία Αριστοτέλους έγινε… Σινεμά ο Παράδεισος.

Περισσότεροι από 3.000 θεατές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κατέκλυσαν την πλατεία και παρακολούθησαν με συγκίνηση το αριστούργημα του Τζουζέπε Τορνατόρε Σινεμά ο Παράδεισος.

Τον κόσμο καλωσόρισε στην προβολή η γενική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ελίζ Ζαλαντό, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο υπέροχος θερινός κινηματογράφος στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Σεζόν κλασικών ταινιών, που διοργανώνεται από το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη - MEDIA». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: