Η AEGEAN χορηγός της μεσημεριανής ζώνης προβολών του 60ού ΦΚΘ

60ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ || 31/10-10/11/2019

 

Η AEGEAN χορηγός της μεσημεριανής ζώνης προβολών

 

Από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, το 60ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί κοινό και σκηνοθέτες, στη μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου ανεξάρτητου σινεμά. Για 10η συνεχή χρονιά, η AEGEAN, μέλος της STAR ALLIANCE υποστηρίζει τον θεσμό της Θεσσαλονίκης, ως Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών του Φεστιβάλ.

Για πρώτη φορά, ωστόσο, η AEGEAN θα είναι και χορηγός της μεσημεριανής ζώνης προβολών, για να μοιραστεί τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς με τους θεατές. Πρόκειται για ταινίες πρώτης προβολής, ανεξάρτητες παραγωγές που έχουν βραβευτεί στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του εξωτερικού, ελληνικές ταινίες, πολυαναμενόμενα αφιερώματα και spotlight σε σπουδαίους δημιουργούς.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παραμένοντας πιστό στον κοινωνικό του ρόλο, έχει προγραμματίσει μια σειρά προβολών, η είσοδος στις οποίες είναι δωρεάν, για έναν μεγάλο αριθμό κοινωνικών ομάδων. Τις προβολές της μεσημεριανής ζώνης -με ώρα έναρξης έως και τις 15:30 το μεσημέρι- θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο, σε όλες τις αίθουσες του Φεστιβάλ, φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών και κάτοχοι της Κάρτας Πολιτισμού – με την προϋπόθεση ότι  υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Απαραίτητη είναι η έκδοση μηδενικού εισιτηρίου με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς τη βάση της στη Θεσσαλονίκη, η AEGEAN ενισχύει την παρουσία της στην πόλη, συνδέοντάς την όλο το χρόνο με σημαντικούς προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου. Παράλληλα, επιδιώκει να έχει έναν ουσιαστικό ρόλο τοπικά, συμβάλλοντας θετικά μέσα από την υποστήριξη δράσεων και πρωτοβουλιών που στηρίζουν την τοπική κοινωνία, και προβάλλουν τη Θεσσαλονίκη ως τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ως Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών, στόχος της AEGEAN είναι να ενισχύσει και φέτος  το σημαντικότερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ελλάδας καθιστώντας το, ως τον κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις του κινηματογράφου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη μεσημεριανή ζώνη προβολών απευθυνθείτε στο www.filmfestival.gr.

 

Χορηγός μεσημεριανής ζώνης προβολών:

Supported by

Member of

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
Fax: 2310 285 759
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
Fax: 210 644 8143
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted