Η Χάρις Αλεξίου ambassador της Αγοράς του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη χαρά και τιμή, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποδέχεται την αγαπημένη ερμηνεύτρια όλης της Ελλάδας, την κορυφαία δημιουργό Χάρις Αλεξίου, ως ambassador της Αγοράς, του αναπτυξιακού τμήματος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
0

64ο ΦΚΘ: Αφιέρωμα και τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος στον...

Το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (2-12 Νοεμβρίου 2023) τιμά τον Νίκο Περάκη, μια από τις πιο ξεχωριστές και τολμηρές φωνές του σύγχρονου ελληνικού σινεμά, με την απονομή Χρυσού Αλέξανδρου για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο. Επίσης, το Φεστιβάλ διοργανώνει ένα αφιέρωμα που περιλαμβάνει πέντε ταινίες που αναδεικνύουν το σπουδαίο του έργο τόσο ως σκηνοθέτη όσο και ως production designer.
0

64ο ΦΚΘ: Παράταση προθεσμίας υποβολής podcast

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Τμήμα Podcast του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης παρατείνεται έως τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:00.
0

Park your Cinema: Συνεχίζονται τον Αύγουστο και τον...

Το Park your Cinema, η ενότητα υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), συνεχίζεται τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιλέγει αγαπημένες ταινίες επιστημονικής -και όχι μόνο- φαντασίας.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted